Hava Durumu

Samet Aybaba sessizliğini bozdu! "Yanlış yapıyor"

Samet Aybaba, mazeret bildirmeden takıma geç katılan ve dünkü antrenmanda da saha çalışmasına çıkmayan Diafra Sakho hakkında konuştu. Aybaba, "Bizim felsefemiz belli. Bir mücadele varsa içeride de dışarıda da hep birlikte hareket edilecek. Bu işler tek başına olmaz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2019 07:53
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2019 07:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samet Aybaba sessizliğini bozdu! "Yanlış yapıyor"

TAVRINI ORTAYA KOYDU

Galatasaray maçı sonrası kendisine 23 Mart Cumartesi gününe kadar izin verilen ancak o tarihte çalışmalara mazeret bildirmeden katılmayan Diafra Sakho dün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne giriş yaptı. Saha ça-lışmasına çıkmayan ve takımla birlikte antrenmanda yer alma-yan Senegalli futbolcunun herhangi bir sakatlığının bulunma-dığı açıklandı. Teknik direktör Samet Aybaba da Diafra Sakho konusunda tavrını ortaya koydu duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

BİZİM FELSEFEMİZ BELLİ

Sakho'nun bir sakatlığı olmadığını belirten deneyimli teknik adam, Senegalli futbolcunun yaptığı davranışı doğru bulmadığını söyledi. Futbolun bir takım oyunu olduğuna vurgu yapan Samet Aybaba, "Sakho'nun bir sakatlığı yok. İçerde bisiklet sürüyor. Bizim felsefemiz belli. Bir mücadele varsa içeride de dışarıda da hep birlikte hareket edilecek. Bu işler tek başına olmaz. Sakho yanlış yapıyor." Sözleriyle Senegalli futbolcunun tavrını tasvip etmediğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.