Hava Durumu

Samet Aybaba takımı ezberliyor

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba takımın geçen yıl oynadığı maçların görüntülerini istedi. Kampta elindeki oyuncuların performansıyla ilgili titiz bir çalışma yürüten deneyimli teknik adam harıl harıl maç izliyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2018 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2018 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samet Aybaba takımı ezberliyor

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

SAVUNMAYA ÖZEN GÖSTERİYOR
Bursaspor'un Afyon kampında oyuncular yorucu bir antrenman programını uygularken teknik direktör Samet Aybaba da konaklanılan otelde sezon öncesi harıl harı çalışıyor. Yardımcılarından takımın geçen sezon oynadığı maçların analiz görüntülerini isteyen deneyimli teknik adam kadrodaki futbolcuların neler yaptığını en ince detayına kadar araştırıyor. Savunma hattının ağırlıklı olarak geçen sezonki oyunculardan kurulu olması üzerine Aybaba özelikle Le Guen döneminde uygulanan 3'lü, 4'lü ve 5'li kurgulara takımın nasıl reaksiyon gösterdiğini analiz ediyor.

ADAMLAR SİSTEMİNİ KURMUŞ
Konuyla ilgili konuşan Aybaba, "Bunu yapmazsak olmaz. Sezon içinde elbette ki Bursaspor'un da diğer takımların da maçlarını izledik. Fakat şimdi tam anlamıyla incelememiz gerekiyor. Arkadaşlar görüntüleri hazırladı. Biz de otelde bu görüntüler üzerinden analiz yapıyoruz." dedi. Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Aybaba, kesinlikle bir stoper alınacağını belirtirken adı gündemde olan Vukovic ve Omerou hakkında, "Bu işler kolay değil. Adamlar sistemini kurmuş, kiralık mı yoksa komple mi satacaklar onu açıklayacaklar biz de onu bekliyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.