Hava Durumu

Samet Aybaba: Tamamen duygusal!

Muhammed ve Okan arasında yaptığı tercihin moral kaynaklı olduğunu belirten tecrübeli teknik adam "Muhammed Şengezer üst üste 7 gol yedi. Morali bozuldu. Duygusal bir gerileme de yaşadı. Okan Kocuk'a şans vermek istedim." sözleriyle konuya açıklık getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2019 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2019 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samet Aybaba: Tamamen duygusal!

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Sivasspor karşısında takımın birinci kalecisi Muhammed Şengezer'i kulübeye çekip Okan Kocuk'u ilk 11'de sahaya sürmüştü. Aybaba dünkü antrenmanda bu değişikliğin gerekçelerini anlattı. Tecrübeli teknik adam Muhammed'in duygusal bir çöküntü yaşadığını belirterek, "Muhammed üst üste 7 gol yedi. Morali bozuldu. Yüzü düştü. Geleceğin Milli Takım kalecisi olacağına inanıyorum. Ama performansı gibi duygusal bir gerileme de yaşadı. Okan Kocuk'a şans vermek istedim. O da çok iyi bir kaleci. Bursaspor böyle kalecilere sahip olduğu için şanslı. Ancak o da Sivasspor maçında şanssız bir gol yedi. Sorun yapmıyoruz. Daha çok çalışacağız ve kalemizi gole kapatacağız." dedi.

KÖTÜ MAÇIMIZ ÇOK YOK

Abdullahi Shehu'nun takıma geri dönmesinin saha içinde kendilerine büyük fayda sağladığını belirten deneyimli çalıştırıcı, "Takıma bir geri geldi, geldiği gibi de takımı değiştirdi. Shehu'nun katkısı bizim için çok önemliydi. Bu hafta attığı gol de çok üst düzeydi. Muhteşem kafaya çıktı. Gerçekten güzel bir gol attı. Kalan haftalarda da Shehu'dan yararlanacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Bu sezon kötü oynadıkları maç sayısının bir elin parmağını geçmediğini ifade eden Aybaba, "Kötü oynadığımız 4 maç hatırlamıyorum. Her maçta kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Ama bazen futbol şansı yanınızda olacak. Hep aynı şeyleri düşünüyorum. Minimum 7-8 puan daha fazla toplamamız gerekiyordu. Ama olmayınca da olmuyor." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.