Hava Durumu

Samet Aybaba "Top artık yönetimde"

Bursa Hakimiyet'e konuşan deneyimli teknik adam, "Bizler taleplerimizi bildirdik. İş şimdi yönetimin. Kulübün durumu ortada. Yönetim istediğimiz oyuncuların transferi için uğraşıyor" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2018 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2018 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samet Aybaba "Top artık yönetimde"

HABER I Süha GÜRSOY I

BUGÜN BURSA'YA GELİYOR

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın Bursa'ya gelişi bir gün gecikmeli olacak. Daha önce pazartesi günü Bursa'ya geleceği açıklanan Samet Aybaba bugün İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne ayak basacak. Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtlayan Aybaba, yarın başlayacak yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapılan ön çalışmaları değerlendirdi. Deneyimli teknik adam, transferi düşünülen oyuncuların listesini yönetime sunduklarını belirterek, "Bizler taleplerimizi bildirdik. İş şimdi yönetimin. Kulübün durumu ortada. Yönetim istediğimiz oyuncuların transferi için uğraşıyor" dedi.

KAMPA 14 GENÇ GÖTÜRECEK

Jires Kembo, Dzon Delarge gibi oyuncuları kesinlikle kadroya almayacağını yineleyen Aybaba, "Bu oyuncularla geçen yıl sıkıntı yaşanmış. Bu saatten sonra faydalı olmaları beklenmez. Birer santrfor ve kanat, iki de orta saha oyuncusu istediğimi yönetime söyledim. Bunların haricinde bizim altyapımızdaki oyunculardan daha iyisini bulursak genç bir oyuncu da transfer edebiliriz. Kampa 14 genç götüreceğim. İkisini A Takıma kazandırabilirsek ne mutlu bize. Kalede yaşanan rekabet önemli. Biz sezona bütün kalecilerle başlayacağız. Bizim lehimize ne olacak ona bakacağız" diye konuştu.

1 futbolcuya 10 menajer

Türkiye'de transfer yapmanın artık çok zorlaştığını belirten Samet Aybaba, "İşler o kadar çok karışıyor ki, kolaysa çık işin içinden. Bir oyuncuyu istiyoruz. Arkadan hemen menajerler ortaya çıkıyor. 'Sen kimsin?' diyoruz. 'Yetki bende' diye yanıt veriyor. Bir futbolcu için 10 menajerle görüşüyoruz. Bu iş böyle olmaz" sözleriyle sistemdeki çarpıklığı dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.