Hava Durumu

Samet Aybaba transfer listesini yönetime sundu

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Samet Aybaba transfer politikaları hakkında Bursa Hakimiyet'e konuştu. Aybaba, "Toplam 6 oyuncu istiyorum. Bunların üçü forvet, ikisi orta saha, biri de stoper olacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2018 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2018 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samet Aybaba transfer listesini yönetime sundu

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

Bursaspor'la sözleşme imzaladıktan sonra ilk etapta kendi ekibini belirleyen, sonrasında da Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleriyle takımın yeni sezon planlamasını yapan teknik direktör Samet Aybaba Bursa Hakimiyet'e izleyecekleri politika hakkında açıklamalarda bulundu. Aybaba, "Biz istediğimiz oyuncuların ismini belirleyeceğiz. Gerisini yönetim halledecek" diye konuştu. İç piyasadaki fiyatların artmasının işlerini zorlaştırdığını belirten deneyimli teknik adam, "Kulübün mali yapısına göre hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Samet Aybaba, "Sözleşmesi biten yabancılarla ilgili olumlu bir düşüncem yok. Bu durum kiralıklar için de aynı. Biz sisteme göre hareket edeceğiz. Biz istediğimiz oyuncuları yönetime söyleyeceğiz ve kenara çekileceğiz. Gerisini onlar halledecek. Bonservisi olmayan oyuncuları transfer edeceğiz. Ben istediğim oyuncuları ve mevkileri yönetime sundum. Üç forvet, iki orta saha bir de stoper alınacak. Toplam 6 oyuncunun transferini istiyorum. Fazla para harcamadan bu işi bitirmeyi arzuluyoruz. İyi oyuncu alacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.