Hava Durumu

Samet Aybaba: Zaaflarından yararlanacağız

Sarı Kırmızılı rakip karşısında kazanmak istediklerini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Galatasaray'ın iyi oyuncuları var. Zaaflarından yararlanmak istiyoruz. Çok gol çalışması yapıyoruz. İnşallah bu maça yansır ve galibiyet alırız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samet Aybaba: Zaaflarından yararlanacağız

İKİ HAFTADIR ÇIKIŞTAYIZ

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Galatasaray maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında karşılaşmayla ilgili konuştu. Rakiplerinin gücünü bildiklerini belirten tecrübeli teknik adam, "Galatasaray iyi takım ve iyi oyunculardan kurulu. Takım planlamasını iyi yapmamız lazım. Yetenekli oyuncuları var. Temas çalışması yapıyoruz. İki haftadır çıkıştayız. Çok pozisyon buluyoruz. Ama daha iyisini yapmamız lazım. Böyle maçlarda girdiğiniz pozisyonları yapamayınca sıkıntı başlıyor. Sonra oyuncuların özgüveni sarsılıyor. Çok gol çalışması yapıyoruz. İnşallah bu maça yansır ve galibiyet yaşarız." dedi.

FİKSTÜRÜMÜZ KOLAY

Sarı Kırmızılı takımın zaaflarından yararlanmak istediklerini belirten Aybaba, "Bizim en büyük coşkumuz takım coşkusu. Girdiğimiz pozisyonlara oyunun şeklini değiştiremiyoruz. Atabilsek ondan sonraki planda belki coşkuyu daha da artıracağız. Biz çok isteyen bir kadroya sahibiz. Galatasaray'ın da iyi oyuncuları var. Zaaflarından yararlanıp kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. Bu maçın ardından fikstürün daha kolay olduğunu söyleyen Samet Aybaba, "Biz Galatasaray maçından sonra kolay bir fikstüre giriyoruz. Puan, puandır. Dışarıda puan alacaksınız, içerde-kilere de kazanırsanız, 6-7. olursunuz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.