Hava Durumu

'Samet Hoca'ya sahip çıkılsın'

Sönmez Medya'nın Antalya'da sorularını yanıtlayan Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Bursaspor'un mevcut durumda çalışabileceği en doğru isim Samet Aybaba. Samet Hoca'yla her şey güzel olur. Çünkü onun gözü karadır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2019 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2019 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Samet Hoca'ya sahip çıkılsın'

SAMET HOCA'NIN GÖZÜ KARADIR

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural Antalya kampında Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtladı. Bursaspor'la ilgili düşüncelerini paylaşan Yeşil Beyazlı takımın eski teknik direktörü meslektaşı Samet Aybaba'ya sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Vural, "Samet Hoca benim canım ciğerim. Akraba gibiyiz. Sürekli konuşuyoruz, dertleşiyoruz, takımlarımız hakkında kanaat getiriyoruz. Samet'le her şey güzel olur. Umarım ona sahip çıkılır. Samet Hoca bu durumda çalışılabilecek en iyi hoca. Çünkü gözü karadır. Baksanıza Bursaspor'un kalecileri kaç yaşında. Ligin en deneyimsiz ama en iyi iki kalecisi Bursaspor'da. Diğer oyuncuların da katılımı üst düzeyde. Bu rekabet içinde ikinci ile arada puan farkı çok yoksa bu bir başarısızlık diye addedilmemeli." dedi.

SIRF YÖNETİCİ KREDİSİYLE OLMAZ

Takımın ekonomik sıkıntılarını çok yakından bildiğini belirten Yılmaz Vural, gençleştirme hamlesinin de mecburiyetten kaynaklandığını söyledi. Deneyimli çalıştırıcı, "Samet Hoca gençleştirme hamlesi yapıyor ama biraz da mecburiyetten. Ali Ay başkanı ben yakından tanıyorum. Bazen dertleşiyoruz. Hakikaten yaptığı kolay bir görev değil. Şampiyon olmuş bir Bursaspor sürekli eksi bakiye vere vere bu noktaya geldi. Böyle bir kulüpte yöneticilik yapmak, sırf yönetici kredisiyle işleri kurtarmaya çalışmak olmaz ki. Koskoca Bursaspor bu. Niye bu hale geldi. Umarım Bursaspor'umuz layık olduğu yerlere gelecek gelmesi de lazım. Çünkü Bursa halkını kandıramazsınız. Bursaspor taraftarı bir kere şampiyonluğu gördü, bir daha aşağısını görmek istemez" diye konuştu.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Antalya kampında Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ve Spor Muhabiri Tolga Öztaş'ın sorularını yanıtladı.

Farklı şampiyonlara hazır olun

Bu sezon uygulamaya geçen VAR sisteminin arkasında durulması gerektiğini söyleyen Yılmaz Vural, "Enteresan bir lig oluyor. Bu sezon 21 puan topladı Bursaspor 11. sırada. Başakşehir lider. Aşağılara bakıyorsun fazla bir puan varkı yok ortada. Acaba VAR sisteminin getirdiği bir durum mu bu. Bir adalet mi geldi. Daha önce neler oluyordu neler. Şimdi bunları göremiyorsun. Bursaspor belki isyan ediyor ama yarın lehine olur. Çünkü sistem daha oturmadı. O yüzden bu sistemi destekleyelim. Bakın İstanbul takımlarına Başakşehir dışında nerelerdeler. Bu çok enteresan bir şey. Yine aynı takımlar, yine aynı oyuncular ama sıralama çok farklı. O yüzden Süper lig farklı şampiyonlara hazır olsun." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.