Hava Durumu

Şampiyon Fetihe

16 Yaş Elit Lig 1. Grup 15. hafta maçında Fethiye İdman Yurdu, Yavuzselimspor'u 6-1 mağlup ederek bitime üç maç kala liderliği garantiledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2018 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2018 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyon Fetihe

HABER I Samet ZİNCİROĞULLAR I

İLK YARI SUSKUN TAMAMLANDI

16 Yaş Elit Lig'de rakip tanımayan Fethiye İdman Yurdu, 15. hafta müsabakasında zayıf rakibi Yavuzselimspor'u 6-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Fethiye sahasında oynayan karşılaşmaya iyi başlayan Kırmızı Beyazlılarda 20. dakikada Hüseyin ve 25. dakikada Nihat'ın şutu direkten döndü. Gol için ataklarını sürdüren ev sahibi bu girişimlerinden sonuç alamayınca ilk yarıda soyunma odasına her iki takım da 0-0 lık sonuçla gitti.

İKİNCİ DEVRE FARK GELDİ

İkinci yarıya daha etkili başlayan Fethiye İdman Yurdu 50. dakikada Hayrettin'in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Yavuz-selimspor bu gole 54. dakikada Abdurrahman ile cevap verdi 1-1. Bu golden sonra rakibine üstünlük kuran Fethiye ekibi, 58. ve 60. dakikalarda Hüseyin 63 ve 80. dakikalarda Yasir ve 70. dakikada Yusuf ile goller bularak sahadan 6-1 galip ayrıldı ve bitime 3 hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

Başkan kutladı

Fethiye İdman Yurdu Başkanı Şenol Tosun, şampiyonluktan sonra Bursa Hakimiyet gazetesine yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu belirtti. Başkan Tosun, "Çocuklar bu şampiyonluğu hak etmişti. Şimdi kendimizi Türkiye şampiyonasında göstereceğiz. Bizim için iyi bir deneyim olacak. Şampiyonlukta emeği olan herkesi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.