Hava Durumu

Şampiyon 'Final'

Türkiye Basketbol 2. Ligi final etabında son maçında evinde Edirne Belediye EdirneSporr'u 71-63 mağlup eden Final Spor, 2017-2018 sezonunda şampiyon olarak adını 1. Lig'e yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2018 07:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2018 07:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyon 'Final'

I HABER Özgün DOĞAN I

1 YIL ARADAN SONRA 1. LİG
Final Spor, 1 yıl aradan sonra 1. Lig'e dönmeyi başardı. Türkiye Basketbol 2. Ligi final etabını 2. sırada tamamlayan Bursa ekibi geçen sezon düştüğü 1. Lig'e tekrardan yükseldi. Son maçta Edirne Belediye Edirne Spor'u ağırlayan Kırmızı Beyazlılar rakibini 71-63 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Final Okulları Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu. İlk çeyrekte İki takım da karşılıklı sayılar bulurken son bölümlerde üst üste sayılar üreten Bursa temsilcisi periyodu 19-17 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de üstünlüğü elden bırakmayan Final soyunma odasına 39-37 üstünlükle giren taraf oldu.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR
Maçın ikinci yarısına iki takım da agresif savunma yaparak başladı. Dış atışlardan sayı üretmeye çalışan ev sahibi düşük isabet oranıyla oynayınca farkı açmayı başaramadı. Büyük heyecana sahne olan son bölümlerde sahneye çıkan Oğulcan Sevim takımını rahatlatan sayıları atmayı başardı ve son çeyreğe Kırmızı Beyazlılar 52-48 üstün girdi. Final periyodunda da oyunda hakimiyeti bırakmayan Final Spor parkeden 71-63 galip ayrılan taraf oldu. Bu galibiyetle şampiyonluğa ulaşan Final Spor ve final etabını ikinci sırada tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor adını Türkiye Basketbol 1. Ligi'ne yazdırmayı başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.