Hava Durumu

Şampiyon Güven Oto Fren

Mavi Beyazlılar normal süresi 1-1 biten final maçında Çamlıca Gençlik'i penaltı atışları sonunda 6-5 yendi ve organizasyonun ikinci senesinde mutlu sona ulaşan takım oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyon Güven Oto Fren

Türkiye ve Bursa'nın en geniş kapsamlı halı turnuvalarından biri olan Lig Bursa'da 2. sezon tamamlandı. 2016'nın Ekim ayında 50 takım ile başlayan organizasyon yaklaşık 6 ay sonunda tam 170 takımın mücadelesiyle sona ererken, Çamlıca Gençlik'i 6-5 yenen Güven Oto Fren şampiyon oldu. Çamlıca Halı Saha Tesisleri'nde oynanan Altın Kupa finalininin normal üstesi 1-1 sona ererken, Mavi Beyazlılar penaltılarda 5-4, toplamda ise 6-5 ile mutlu sona ulaştı.

BULUT REKLAM FARKI

Organizasyonda Altın Kupa'nın yanı sıra 32 takımın katılımıyla gerçekleşen Gümüş Kupa da sahibini buldu. Bursa'nın dört bir yanında oynanan maçlar sonunda Bulut Reklam ile Makkara Gücü adını finale yazdıran ekipler oldu. Büyük bir heyecana sahne olan maçı 3-2 kazanmasını bilen Bulut Reklam, Lig Bursa Gümüş Kupa'da şampiyonluğa ulaştı. Ayrıca Lig Bursa Halı Saha Turnuvası'nda 3. sezon da başladı. Hafta başında start alan turnuvada kayıtlar tüm hızıyla sürüyor. (Tolga ÖZTAŞ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.