Hava Durumu

Şampiyon Osmangazi

Gençler ve Yıldızlar kategorisinin ardından düzenlenen 8 Yaş Osmangazi Kupası Tenis İl Şampiyonası tamamlandı. Kızlarda Osmangazi Belediyespor’dan Zehra Tunçbilek, erkeklerde ise Podyumpark Spor Kulübü’nden Doruk Görür birinci oldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyon Osmangazi
Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri, düzenlenen turnuvalarla Bursa’da tenis sporunun adresi oldu. Geçen ay Gençler, Yıldızlar ve Küçükler olmak üzere üç farklı kategoride toplam 84 takımdan 397 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Bursa Tenis İl Birinciliği ve 33 takım ve 99 sporcunun katılımıyla yapılan Okullararası Bursa Tenis İl Şampiyonası’nın ardından, bu kez de   8 Yaş Bursa Tenis İl Şampiyonluğu düzenlendi. 19-20 ve 26-27 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvaya 15 kulüpten 155 sporcu katıldı. 



TUNÇBİLEK BİRİNCİ

İki hafta süren müsabakalar sonunda, Osmangazi Belediyespor takımından Zehra Tunçbilek, Final Okulları takımından Naz Denizcan’ı yenerek 8 Yaş Bursa Tenis İl Birincisi oldu. Bursa Olimpik Spor Kulübü’nden Gizem Albayrak üçüncü, Podyumpark Spor Kulübü’nden Duru Şengüngör ise dördüncü oldu. Erkelerde ise Podyumpark takımından Doruk Görür birinci olurken, GD Spor Kulübü’nden Emra Atlamış ikinci, Podyumpark Spor Kulübü’nden Metehan Genç üçüncü, Büyükşehir Belediyespor’dan Arda Çalışkan dördüncü oldu. 


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.