Hava Durumu

Şampiyon Rahim Keskin

Yıldız Erkekler 1. Küme Futsal maçları sonunda 12 puan toplayan Yıldırım Rahim Keskin Ortaokulu şampiyonluğunu ilan etti. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'nda düzenlenen törende sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2018 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyon Rahim Keskin

HABER I Özgün DOĞAN I

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Futsal 1. Küme Yıldız Erkekler müsabakaları sona erdi. Final maçlarının ardından Yıldırım Rahim Keskin Ortaokulu topladığı 12 puanla şampiyonluğunu ilan ederek Türkiye genelinde yapılacak turnuvaya katılmaya hak kazandı. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalarda Rahmiye Malcıoğlu Ortaokulu, Yiğit Fidan ve Yusuf Kaya'nın golleriyle Nilüfer Hatice Gani Ortaokulu'nu 2-1 mağlup ederek 7 puanla ikinci sırada yer aldı.

1. Küme'nin son karşılaşmasında ise İnegöl Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu, Yıldırım Zübeyde Hanım Ortaokulu'nu 2-0 yenerek 6 puanla 3. sırada kendine yer buldu. İnegöl temsilcisine galibiyeti getiren golleri 10. dakika da Ekrem Salık ve 25. dakika da Salih Baltacı kaydetti. Bu sonuçla Yıldırım Zübeyde Hanım Ortaokulu dört puan alarak dördüncü, Nilüfer Hatice Gani Ortaokulu ise puan alamadan turnuvayı tamamladı. Müsabakaların ardından düzenlenen törende, bütün sporculara kupa ve madalya takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.