Hava Durumu

Şampiyon tekvandocudan Dündar'a ziyaret

Tekvando branşında Türkiye şampiyonu olan Ahmet Eren Güneş ve Emek Spor Kulübü yöneticileri Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2019 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2019 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyon tekvandocudan Dündar'a ziyaret

Başkan Mustafa Dündar, Ankara'da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Bursa'nın gururu olan Ahmet Eren Güneş'i makamında ağırladı. 167 rakibi karşısında kıyasıya mücadele ederek 49 kiloda başarı elde eden genç sporcuyu tebrik eden Başkan Dündar, "Emek Spor Kulübü'nün bu başarısı hepimizi gururlandırdı. Özellikle namağlup şampiyon olmak müthiş bir performans. Spor şehri Bursa'ya, Osmangazi'ye önemli bir şampiyonluk getirdiniz. Gelecek için umut vaat eden sporcumuzu, teknik kadro ve yöneticileri ayrı ayrı kutluyorum. Bu başarıların artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.
Başkan Dündar, şampiyon tekvandocu Ahmet Eren Güneş'e çeşitli hediyeler takdim etti.

Ayrıca, 14 yaşındaki Ahmet Eren Güneş için Emek Spor Kulübü'nde yaş pastalı kutlama düzenlendi. Şampiyonluk coşkusunu kulübün yönetimi ve sporcu arkadaşlarıyla yaşayan Ahmet Eren Güneş, 8-9 Temmuz tarihlerinde Ankara'da, 7-10 Ağustos'ta da Özbekistan'da yapılacak Dünya Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'na katılacak milli takımda yer almak için seçmelere katılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.