Hava Durumu

Şampiyon TOFAŞ!

U16 Yıldız Erkekler Ligi Play-off Grubu'ndaki son maçta TOFAŞ genç takımı, Yeşimspor'u 75-58 yenerek şampiyonayı 1. tamamladı ve Mersin'de düzenlenecek AA Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2018 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2018 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyon TOFAŞ!

İKİNCİ YARIDA GÜLDÜ

U16 Yıldız Erkekler Bursa Ligi'nde play-off heyecanı sona erdi. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Yeşimspor'u 75-58 mağlup eden TOFAŞ Yıldız Basketbol Takımı şampiyon oldu. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan final niteliğindeki maça iyi başlayamayan TOFAŞ, ilk çeyreği 28-18 geride kapattı. Mavi Yeşilliler, soyunma odasına da 42-37 geride girse de etkili oyunuyla üçüncü çeyrek oyunda hakimiyet kurmayı başardı. Son çeyreğine 48-57 önde girdiği karşılaşmayı 75-58 kazanan TOFAŞ, şampiyonluğunu ilan etti.

TURNUVA MERSİN'DE

Turnuvayı şampiyon tamamlayan TOFAŞ'ın gençleri 7-13 Mayıs 2018 tarihlerinde Mersin'de düzenlenecek AA Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. TOFAŞ ekibinin şampiyonluğuyla sona eren turnuvada Yeşimspor ikinci olurken, Bursaspor ise üçüncü sırada yer aldı. Bursa ikincisi olan Yeşimspor'a kupa ve madalyalarını TOFAŞ U16 Takımı Başantrenörü Gülhan Öztürk; birinci TOFAŞ'a ise kupa ve madalyalarını Yeşimspor'un Başantrenörü Cem Çağal takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.