Hava Durumu

Şampiyon Uludağ

Maliye Gençlik ve Spor Kulübü ile Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği futbol turnuvasında mutlu sona ulaşan Uludağ Vergi Dairesi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyon Uludağ

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı'nın memurlarını yoğun çalışma ortamından biraz olsun uzaklaştırmak amacıyla Maliye Gençlik ve Spor Kulübü ile ortaklaşa düzenlediği 11. geleneksel Bahar Futbol Turnuvası sona erdi. Organizasyona 16 vergi dairesi müdürlüğünden Başkanlık, Nilüfer Vergi Dairesi, İdari Mali işler&Yeşil Vergi Dairesi, İnegöl Vergi Dairesi, Setbaşı Vergi Dairesi, Gökdere Vergi Dairesi, Ertuğrul Vergi Dairesi&İhtisas Vergi Dairesi, Uludağ Vergi Dairesi, Yıldırım Vergi Dairesi, Çekirge Vergi Dairesi, Mudanya Vergi Dairesi, Mustafa Kemal Paşa Vergi Dairesi ve Gemlik Vergi Dairesi olmak üzere toplam 13 takım katıldı.

CENTİLMENCE GEÇTİ

18 Nisan'da başlayan geleneksel turnuva yaklaşık bir ay sürerken şampiyon final maçında Mustafakemalpaşa Vergi Dairesi'ni yenmeyi başaran Uludağ Vergi Dairesi oldu. 11. Bahar Futbol Turnuvası'nda son maçı kaybeden Mustafakemalpaşa Vergi Dairesi ikinci, Yıldırım Vergi Dairesi ise üçüncülük kürsüsüne çıktı. Organizasyonda ayrıca 13 gol atan Samet Köse gol kralı olurken, en iyi kaleci unvanını ise Sait Polat kazandı. Turnuva sonunda konuşan Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, "Çalışma arkadaşlarımızın bahar öncesi stres atması için güzel bir turnuva daha düzenledik. Centilmence oynayan ve şampiyon olan Uludağ Vergi Dairesi'ni kutlarım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.