Hava Durumu

Şampiyon Yeşilyayla

Yeşilyayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2. Küme Genç Erkekler Futbol Ligi final maçında Ali Osman Sönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni 2-1 yenerek şampiyon oldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2018 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2018 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyon Yeşilyayla

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

2 FARKLI ÜSTÜNLÜK

Dün oynanan 2. Küme Genç Erkekler Futbol Ligi final maçı büyük heyecana sahne oldu. Atıcılar-1 Sahası'nda oynanan ve 1000'e yakın futbolseverin tribünden takip ettiği karşılaşmada Ali Osman Sönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni 2-1 yenen Yeşilyayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı. Karşılaşmaya hücumda daha istekli başlayan Yeşilyayla ekibi 20. dakikada ani gelişen atakta Beytullah Serbest'in attığı güzel golle 1-0 öne geçti ve soyunma odasına bu skorla gidildi.

DİREKLER İZİN VERMEDİ

İkinci yarıya da gol için pozisyonlar bularak başlayan Yeşilyayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 50. dakikada Muhammet Emin Ünlükaya'nın attığı şık golle müsabakada farkı 2'ye çıkardı 2-0.
Bu dakikadan sonra Sönmez ekibi adeta rakip kalede pozisyon üstüne pozisyon yakaladı . Mor Beyazlılar Aradığı golü 59. dakikada Abdülsamet Bahşi ile buldu farkı 1'e indirdi 2-1. Toplamda 4 şutu direkten dönen Ali Osman Sönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi beraberlik golünü bulamadı ve Yeşilyayla ekibi 2-1'lik skorla şampiyon oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.