Hava Durumu

Şampiyon yuvasına geliyor

Bursaspor'un şampiyon olduğu sezon kadronun en önemli isimlerinden biri konumundaki Ali Tandoğan bu kez Yeşil Beyazlı takıma rakip olacak. Balıkesirspor'un teknik direktörlüğünü yapan genç çalıştırıcı güzel hatıralarla ayrıldığı Bursa'ya farklı duygular içinde geleceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2019 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2019 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyon yuvasına geliyor

HABER | Samet ZİNCİROĞULLARI

Ali Tandoğan yıllar sonra Bursa'ya bu kez teknik direktör unvanıyla ayak basacak.

Bursaspor'un 2009-10 sezonunda şampi-yonluğa ulaştığı sezon takımın en önemli isimlerinden biri olan Ali Tandoğan yıllar sonra Bursa'da yine maça çıkacak. Balıkesirspor'un teknik direktörlüğünü yapan genç çalıştırıcı Bursa Hakimiyet'e özel demeç verdi. Farklı duygular içinde Bursa'ya ayak basacağını söyleyen Ali Tandoğan, "Uzun bir aradan sonra güzel hatıralarla ayrıldığımız Bursa'ya gelmek çok güzel bir duygu. Bursa'da nasıl karşılaşacağımı bilmiyorum ama eski takımımda çok güzel anılar bıraktım. Taraftarın da bizleri güzel karşılayacağını umuyorum" diye konuştu.

DOSTLUK KAZANSIN

Karşılaşmayla ilgili görüşlerini anlatan genç teknik adam, "Dostluğun kazandığı bir maç olmasını istiyorum. Bu iki takım için de geçerli. İyi olanın kazandığı bir maç olsun. Açık söylemek gerekirse kısıtlı imkanlarla başarıyı yakalamaya çalışan, bir takımız. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz puanları toplamak istiyoruz. İyi bir grafik yakaladık ve böyle gitmesi en büyük dileğimiz. Ama şunun da farkındayız. Biz Bursaspor gibi bir hedef takımı değiliz. Bu nedenle zevkli, pozisyonu bol olan, seyircilere de güzel bir futbol izleyebilecekleri bir maç yaşanmasını temenni ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.