Hava Durumu

Şampiyona öncesi Uludağ kampı!

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından 17 yıl sonra tekrar kurulan Senkronize Kayak Milli Takımı, nisan ayında ABD'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası öncesinde Uludağ'da kamp yapıyor. Ender Alkoçlar ve Doruk Kaya'nın ev sahipliğinde ikinci kamp dönemi oldukça renkli geçiyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2019 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2019 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyona öncesi Uludağ kampı!

Aralarında Mustafa Sandal, Cem Hakko, Ali Oto, Metin Polat, Çetin Şirvani, Tunç Taşdemir, Fatih Kıyıcı gibi isimlerin yer aldığı Senkronize Kayak Milli Takımı, önceki akşam Alkoçlar Oteli sahibi Ender Alkoçlar'ın davetlisi olarak bir araya geldi. Gün boyunca kayak yapan ünlü isimler, akşam da yemekte keyifli dakikalar geçirdi. Yemeğe ev sahipliği yapan Ender Alkoçlar, sarılı kolu hakkında, "Ufak bir kaza" dedi.

"BEN ARTIK MİLLİ BİR SPORCUYUM"

Kayak milli takımda yer alan şarkıcı Mustafa Sandal, "Çocukluğumdan beri kayak yapıyorum, bu benim hayalimdi ve ben artık milli bir sporcuyum" şeklinde konuştu. Ünlü popçu, özel hayatında her şeyin yolunda ve iyi gittiğini söyledi.

Senkronize Kayak Milli Takımı'nda yer alan iş insanı Cem Hakko, iyi çalıştıklarını ve her şeyin güzel ilerlediğini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.