Hava Durumu

Şampiyonlar Bursa’da

Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ederek kupayı müzesine götüren Genç Timsahlar, şehre coşkulu döndü. Yeşil Beyazlılar’ı Bursa Hakimiyet karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2012 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2012 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyonlar Bursa’da
 Geçen sezon U16’da bu sene de U17’de Fenerbahçe’yi mağlup ederek art arda 2 yıl şampiyonluğu kimseye bırakmayan Genç Timsahlar, dün Bursa’ya geldi. Antalya’daki Coca Cola Akademi Ligi U17 Türkiye Şampiyonası’nda kupa kaldırma başarısı gösteren ekip, Fenerbahçe’yi 3-1 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Antalya’dan dönen ekipte büyük bir coşku yaşanırken, Yeşil Beyazlı gençler, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde geçen sene kazanılan kupanın posteri önünde Bursa Hakimiyet’e poz verdi.


GELİŞİM ÇOK ÖNEMLİ

İki sene art arda getirilen kupanın çok önemli olduğunu söyleyen takım antrenörü Musa Öztürk, "Her zaman final oynama hedefimiz var ancak daha önemlisi gelişimi sağlayabilmek" dedi. 3-4 yıldır planlı ve programlı bir şekilde çalıştıklarını sözlerine ekleyen Öztürk; "Takımımız çok karakterli oyunculardan kurulu. Hepsini tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

Kaptanlar çok mutlu
Bursaspor’un kupa kazanmasında önemli rol oynayan iki kaptan Batıcan Aday ve Süheyl Çetin çalışmalarının karşılığını aldıklarını söylediler. Batıcan Aday; "Geçen sene kazandığımız kupayı, bu başarıyla pekiştirdik ve şampiyon olduk" dedi. Turnuvada en centilmen oyuncu seçilen Süheyl Çetin de geçen sezona göre fiziksel ve psikolojik olarak daha iyi olduklarını ifade ederek; "Camiamıza hayırlı olsun" açıklamasını yaptı.



Haber: Tolgay ATAOKAY
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.