Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyonlar Ligi'nde 3'üncü haftada spot ışıkları yıldızların üstünde oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3'üncü hafta maçları bu akşam oynanandı

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 00:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 00:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyonlar Ligi'nde 3'üncü haftada spot ışıkları yıldızların üstünde oldu

E Grubu'nda gol şov: 2 maçta 13 gol

Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu'nda oynanan üçüncü tur karşılaşmalarında Liverpool, deplasmanda Maribor'u 7-0 yenerken, Spartak Moskova da kendi sahasında Sevilla'yı 5-1 mağlup etti. Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu'nda üçüncü tur maçları hayli gollü geçiyor. Grupta oynanan iki maçta toplam 13 gol atıldı ve iki farklı skor ortaya çıktı.

Liverpool, Sloven ekip Maribor'u deplasmanda 7-0 mağlup etti. Liverpool'da Roberto Firmino ve Mohammed Salah 2, Philippe Coutinho, Alex-Oxlade Chamberlain ve Trent Alexander-Arnold da 1 gol kaydetti.

Deplasmanda 7 farklı galibiyeti alan Liverpool, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda alınan en farklı galibiyet rekoruna da ortak oldu. Daha önce 2010'da Marsilya Zilina'yı, 2014'te de Shakhtar Donetsk BATE Borisov'u deplasmanda 7-0 mağlup etmişti.

Rusya'da oynanan karşılaşmada ise Spartak Moskova özellikle ikinci yarı oynadığı futbolla Sevilla'yı 5-1'lik hezimete uğrattı. Spartak'ta Quincy Promes 2, Lorenzo Melgarejo, Denis Glushakov ve Luiz Adriano 1'er gol atarken, Sevilla'nın tek sayısı eski Fenerbahçeli Simon Kjaer'den geldi.

Sevilla, Şampiyonlar Ligi tarihindeki en farklı mağlubiyetini almış oldu.

E Grubu'nda Liverpool ve Spartak Moskova 5 puan, Sevilla 4 ve Maribor da 1 puanda kaldı.

Beşiktaş, tarihi yürüyüşüne Monaco'da devam etti

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda, Porto'yu deplasmanda 3-1, RB Leipzig'i kendi sahasında 2-0 ve Monaco'yu deplasmanda 2-1 mağlup eden siyah-beyazlılar, 3'te 3 yaparak grup liderliğini sürdürürken, aynı zamanda bir de rekora imza attı. Porto ve Leipzig'i yenerek gruba başlayan Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde gruplara 2'de 2 ile başlayan ilk Türk takımı olurken, Monaco'yu da mağlup ederek bu seriyi 3 maça taşıdı.

Siyah-beyazlı formayla Monaco ağlarına 2 gol göndererek, bu sezonki gol sayısını Şampiyonlar Ligi'nde 3, toplamda 7'ye çıkaran Cenk Tosun, ayrıca Beşiktaş formasıyla çıktığı 25'inci Avrupa kupası maçında, 10'uncu golünü kaydetmiş oldu.

Beşiktaş'ın oynadığı son 3 Avrupa kupası maçında fileleri 4 kez havalandıran Anderson Talisca, Monaco karşısında gol atamayarak Demba Ba'nın '4 maç üst üste gol atma' rekoruna ortak olamadı.

Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu 3. tur maçında Real Madrid ile Tottenham, 1-1 berabere kaldı.

H Grubu'nun en iddialı iki takımı Real Madrid ve Tottenham, iki golcülerinin attığı gollerle sahadan beraberlikle ayrıldı.

Santiago Bernabeu'de oynanan karşılaşmada ilk gol Tottenham'dan geldi. Sağdan gelen ortaya topuğuyla harika bir vuruş yapan İngiliz santrafor Harry Kane, takımını 1-0 öne geçirdi. 43. dakikada Cristiano Ronaldo'nun penaltıdan attığı gol aynı zamanda maçın skorunu belirledi: 1-1

Cristiano Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi'nde kaleyi bulan son 15 şutunun 12'si golle bitti.

Bu sonuçla grupta ilk iki maçlarını da kazanan Real Madrid ve Tottenham, puanlarını 7'ye çıkardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.