Hava Durumu

Şampiyonlar ödüllendirildi

Vali Yardımcısı Ergün Güngör, "Ülkemizi başarıyla temsil eden ve Bursa'ya sporcu kenti kimliği kazandıran tüm sporcu kardeşlerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyonlar ödüllendirildi

Dünya, Avrupa ve Balkan şampiyonalarında 43 altın, 34 gümüş ve 35 bronz madalya olmak üzere toplam 112 madalya kazanan 103 sporcu ile başarılarda katkısı olan 30 antrenör çeyrek altınla ödüllendirildi. Valilik ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan Yerleşkesi Toplantı Salonu'nda UEDAŞ'ın sponsorluğunda düzenlenen törende dünya ve Avrupa şampiyonalarında birinci olmayı başaran sporculara 2'şer çeyrek altın, dünya ve Avrupa şampiyonalarında ikinci ve üçüncü olan ile Balkan şampiyonaları, veteranlar ve antrenörlere de 1'er çeyrek altın ödülü verildi.

ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ

Vali Yardımcısı Ergün Güngör, "Bütün başarılı sporcularımıza Valimiz İzzettin Küçük'ün selamlarını getirdim. Dereceler ile güzel bir yılı geride bıraktık. Bu yıl bu başarı çıtasını inşallah çok daha yükseklere çıkarırız. Ülkemizi başarıyla temsil eden ve Bursa'ya sporcu kenti kimliği kazandıran tüm sporcu kardeşlerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. Sporcular adına konuşan Avrupa Şampiyonu Emine Demirtaş ise şu ifadeleri kullandı; "Devlet büyüklerimizin destekleri, spora ve sporcuya sunulan büyük imkanlar sayesinde modern tesislerde inşallah daha büyük başarılara ulaşmak için daha fazla çalışacağız."

Törene Vali Yardımcısı Ergün Güngör, İl Jandarma Alay Komutanı Ahmet Hacıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Cenk Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Basın Yayın Enformansyon İl Müdürü Ali Fuat Gölbaşı, Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Latif Deniz, İl Müftüsü İzani Turan, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Polat ile çok sayıda konuk katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.