Hava Durumu

Şampiyonlara Aktaş morali

Geçtiğimiz sezonu Süper Amatör Lig'in şampiyonu olarak tamamlayan Gülbahçespor Kulübü başkanı ve teknik heyeti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2018 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2018 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyonlara Aktaş morali

YILDIRIM VE GÜLBAHÇE
Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig play-off grubunda gösterdiği başarılı performansla Yıldırım Belediyespor ile birlikte ilk 2 sırayı alıp 2018-2019 sezonunda Bursa'yı Bölgesel Amatör Lig'de temsil etme hakkı kazanan Gülbahçespor'da bu büyük başarının yankıları sürüyor. Kırmızı Beyazlı kulübün başkanı ve yönetim kurulu üyeleri son olarak geçtiğimiz gün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

"TEBRİK EDİYORUM"
Gerçekleşen ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geçtiğimiz sezon Gülbahçespor'u takip ettiğini söylerken şampiyonluktan dolayı da Kırmızı Beyazlı kulübü kutladı. Başkan Aktaş, "2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de Bursa'yı temsil edecek 2017-2018 sezonu Süper Amatör Lig şampiyonu Gülbahçespor kulübü başkanı ve teknik heyetini ağırladık. Şampiyon takımımıza başarılar diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.