Hava Durumu

Şampiyonlara bisiklet

Bursa’daki ilk ve ortaokulda okuyan 500 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılını tamamlayan öğrencilerin kimi sevindi kimisi ise üzüldü.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 03:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 03:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyonlara bisiklet
ÇOCUKLARA YAZ HEDİYESİ

Türkiye genelinde yaklaşık 17 milyon öğrenci karne heyecanı yaşarken, Bursa’da ise 528 bin 365 öğrenci karnelerini aldı. Notları yüksek olan öğrenciler karnelerini sevinçle alırken, zayıfı bulunan öğrencilerse hüzünle evlerinin yolunu tuttu.

Sosyal, sportif ve kültürel anlamda Türkiye ve Bursa genelinde başarı gösteren öğrencilere ise Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde gerçekleştirilen bir törenle bisiklet dağıtıldı. Bin 280 ortaöğretim okullarında öğrenim gören öğrencilere bisikletleri verildi. Kültürel anlamda ulusal ve uluslararası alanda başarı gösteren öğrencilere ise 50 adet bisiklet Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya tarafından teslim edildi.



KARNE SEVİNCİ

Bursa’daki bin 445 okulda 528 bin 365 öğrencinin karne sevinci yaşadığını ifade eden Sarıkaya, “Aynı zamanda 33 bin 133 öğretmenimiz de sene sonu çalışmaları için seminer dönemine girecek. Türkiye çapında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde başarı gösteren siz sevgili öğrencilere bisiklet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geleceğin sağlıklı nesillerle inşa edileceği inancıyla hepinizi tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Okulların kapanış günü gerçekleştirilen törenle aynı zamanda bir yaz tatili hediyesi de almış olan öğrenciler, bu ödüle layık görüldükleri için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Rabia Deniz'in özel haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.