Hava Durumu

Şampiyonlara yemek jesti

U-14 Yaş Kategorisi'nde Türkiye Şampiyonu olan Arabayatağıspor'a, Bursa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu tarafından Köfteci Fahrettin'de yemek verilirken Başkan Osman Kılıç da şampiyonlara küçük altın hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2018 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2018 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyonlara yemek jesti

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI
Konya'da düzenlenen U-14 Türkiye Şampiyonası 4'lü finallerinde Zonguldak Sarayspor'u 3-2 yenerek mutlu sona ulaşan Arabayatağıspor'da kutlamalar bitmiyor. Son yıllarda gösterdiği performansla Bursa'nın gururu olmayı başaran Mavi Beyazlılar Bursa'ya dönüşünde mahallesinde krallar gibi karşılanırken, geçtiğimiz gün de Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzun verdiği yemekte başarısını kutladı. Köfteci Fahrettin'de düzenlenen organizasyona BASKF Başkanı Osman Kılıç, eski başkanlardan ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Üyesi Cemal Vardar, Arabayatağıspor Başkanı Süleyman Durak, İkinci Başkanı Mehmet Güleç, Onursal Başkanı Ekrem Senal, Futbol İl Temsilci Mustafa Beşen, BASKF Genel Müdürü Sefer Coşkun, Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi İkinci Başkanı Kazım Akçay ile şampiyon sporcular, teknik heyet ve çok sayıda davetli yer aldı.

HER KATEGORİDE BAŞARI
Düzenlenen şampiyonluk yemeğinde Başkan Osman Kılıç, başarılı sporculara küçük altın hediye ederken yaptığı konuşmada, "Öncelikle Arabayatağıspor'u tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Son yıllarda U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 olmak üzere illa 2-3 kategoride en az 4'lü final oynuyoruz. Bursa futbolu gerçekten altyapı olarak çok üst seviyelere geldi." diye konuştu. Arabayatağıspor Kulübü Başkanı Süleyman Durak ise yaptığı konuşmada, "Böyle bir gece düzenledikleri için Federasyonumuza çok teşekkür ediyorum. Başkanımız Osman Kılıç ve Onursal Başkanımız Cemal Vardar bizlerle birlikte oluyor. Onların desteğini ve yanımızda olmalarını bilmek bize çok güç veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye de şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.