Hava Durumu

Şampiyonluk için buradayım

Vekiloğlu, "Bursaspor camiası sadece şampiyonluk ister. Ben de bu hedefe ulaşmak için buradayım. Taraftarımı- zın desteğiyle bu sezon mutlu sona ulaşacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2018 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2018 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyonluk için buradayım

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde bugün saat 17.00'de Düzce Belediyespor'u ağırlayacaklarını ve bu maçı kazanarak 7'de 7 yapmak istediklerini belirten Vekiloğlu, "Bu ligde gerçekten maçlar çok zor. Her takımın birbirini yenebildiği bir lig haline geldik. Bizim hedefimiz her maçta maksimum performans ortaya koyarak parkeden galip ayrılmak. Bunu başaracak gücümüz var. Sezon başında bütçe olarak düştük ama kadro olarak istediğimiz oyunları bünyemize katabildik. Şu an takım olarak %60 seviyesinde oynuyoruz ama ilerleyen haftalarda daha olgun bir ekip görüntüsünde sağlam adımlarla Tahincioğlu Basketbol Süper Lig'e yükselmek istiyoruz" dedi.

Bursaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Arda Vekiloğlu AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programında AS TV spor spikeri Samet Zinciroğulları'nın sorularını yanıtladı.

BURSASPOR BÜYÜK BİR CAMİA

Sezon başında Bursaspor Basketbol Takımı'nda Başantrenörlük görevine getirilen Arda Vekiloğlu, dün AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programına konuk oldu. Buraya şampiyonluk için geldiği belirten ve çalışmalarını bu yönde yaptıklarını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, "Basketbol Şube Başkanımız Sezer Sezgin ve Genel Menajerimiz Nedim Yücel ile görüştükten sonra Bursaspor'a gelmem çok kolay oldu. Bursaspor hedefleri olan ve her zaman zirvede olmayı arzulayan çok büyük bir camia. Son 2 sezondur son anda kaçan bir şampiyonluk var ama bu sezon ligi 1. sırada tamamlayarak bu hedefi ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.