Hava Durumu

Şampiyonluk kaçtı!

TEB Bursa Cup ITF Turnuvası müthiş bir tekler finaliyle sona erdi. Sofya Zhuk karşısında öne geçmesine rağmen rakibine 2-1 mağlup olan milli tenisçi İpek Soylu, ikincilikle teselli buldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2017 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2017 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyonluk kaçtı!

Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) ana sponsorluğunda Bursa Büyükşehir Belediyespor'un destekleriyle bu yıl 3.'sü düzenlenen TEB Bursa Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda kupa Rusya'ya gitti. Turnuvaya 1 numaralı seri başı olarak katılan milli tenisçi İpek Soylu final karşılaşmasında Rus raket Sofya Zhuk ile karşı karşıya geldi. Podyum Tenis Kulübü'nde oynanan ve Bursalı tenis severlerin de yoğun ilgi gösterdiği mücadelede ilk seti 6-4 alarak 1-0 öne geçen İpek Soylu, ikinci seti 6-3 rakibine kaptırınca durum 1-1'e geldi.

SONUNU GETİREMEDİ

Final setinde 5-3 önde olmasına rağmen seti 7-6 maçı da 2-1 kaybeden Soylu, turnuvayı ikinci sırada tamamladı. 60 bin dolarlı turnuvada kupanın sahibi olan dünya sıralamasının 196. basamağındaki Sofya Zhuk ile finalist İpek Soylu'ya kupalarını Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili İlhan Satık, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu ile Bursa Büyükşehir Spor Kulübü Tenis Şubesi Kaptanı Asım Amil takdim etti.

FİNAL MAÇI AS TV'DEN İZLENDİ

Milli tenisçi İpek Soylu ile Rus raket Sofya Zhuk arasında oynanan final karşılaşması AS TV'den canlı olarak yayınlandı. Nefes kesen mücadele AS TV spor yorumcuları Erkan Öncel ve Adem Vural'ın yorumlarıyla ekranlara taşındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.