Hava Durumu

Şampiyonluk serisinde Anadolu Efes öne geçti!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-off final serisinin üçüncü maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu Ülker Arena'da 74-57 yendi. Anadolu Efes bu skorla birlikte seride 2-1 öne geçti. İlk yarı dengede geçerken Anadolu Efes, Micic ve Larkin'in ipleri eline almasıyla oyuna ağırlığı koydu ve saha avantajını kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2019 23:43
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2019 23:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyonluk serisinde Anadolu Efes öne geçti!

TAHİNCİOĞLU Basketbol Süper Ligi final serisi 3. maçında Anadolu Efes, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe Beko'yu 74-57 yenerek 2-1 öne geçti.

İlk iki karşılaşmaya oranla çok daha dirençli gözüken Anadolu Efes, birinci periyottan itibaren üstünlüğü yakaladı ve yoluna son ana kadar farkı açarak devam etti. Mücadelenin kırılma noktası dış atışlardı. Efes 12/27, Fenerbahçe 5/34 üçlük isabetiyle oynadı.

SARI lacivertlilerde skor yükü 17 sayı üreten ve tek kalan Kalinic'in omuzlarına bindi. Anadolu Efes'te ise Larkin, Beaubois, Moerman ve Micic dörtlüsü 69 sayı üretti.

Koç Ergin Ataman, Anadolu Efes kariyerinde Ülker Arena'daki ilk galibiyetini aldı. Ataman, Fenerbahçe'ye karşı en son Beşiktaş ile 7 yıl önce deplasmanda kazanmıştı. Dördüncü maç cumartesi günü saat 17:00'de yine Ülker Arena'da oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.