Hava Durumu

"Şampiyonlukta iddialıyız"

İbrahim Üzülmez, liglerin deplasmanlı bir şekilde oynanılacak olmasının büyük riskler taşıyacağını söyledi. İddialarını sonuna kadar sürdüreceklerini kaydeden Üzülmez, "Bursaspor olarak çıkıp aslanlar gibi oynayacağız. Bursaspor şampiyonluk yarışı içindeki en iddialı takımlardan birisidir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2020 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2020 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Şampiyonlukta iddialıyız"

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, maçların başlaması halinde Süper Lig'e yükselme adına şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduklarını söyledi. Takım olarak tamamen bu işe odaklandıklarını belirten deneyimli teknik adam, "Bu maçlar oynanacaksa biz Bursaspor olarak çıkıp aslanlar gibi oynayacağız. Bursaspor bu şampiyonluk yarışı içindeki en iddialı takımlardan birisidir. Bununla ilgili bir sıkıntı yok. Biz çocuklarımıza güveniyoruz, inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

NET BİR ŞEY SÖYLEYEMİYOR

Lig maçlarının deplasmanlı bir şekilde oynanmasının büyük riskler doğurabileceğine dikkat çeken Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Federasyon Başkanımız Sayın Nihat Özdemir'in de dediği gibi 'Şimdilik' ifadesiyle başlayan toplantıdan da anlıyoruz ki, net olarak bir şey söylenemiyor. Biz çalışmalarımıza başladık. Oyuncularda doğal olarak bir tedirginlik var. Maçların deplasmanlı değil de güvenliği sağlanmış bir karantina bölgesinde oynanması daha sağlıklı olurdu" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.