Hava Durumu

'Sandıktan evet çıkacak FETÖ, PKK bitecek'

Başbakan Binali Yıldırım, Bingöl mitinginde halka hitap etti. Yıldırım, 'Sandıktan evet çıkacak FETÖ, PKK bitecek.' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2017 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2017 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Sandıktan evet çıkacak FETÖ, PKK bitecek'

Teröre büyük darbe vurduklarını belirten Yıldırım, "Tünelin ucunda ışık göründü, artık can çekişiyorlar" dedi.

İşte Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları;

Bu topraklar üzerinde hiçbir kimsenin, hiçbir etnik gurubun diğerine üstünlüğü olamaz. FETO'nun itleri de kendisi de hesap verecek. Bu ülkenin, bu ay yıldızlı bayrağın altında yaşayan bütün vatandaşlarımız başımızın tacıdır. Zazalar başımızın tacıdır, Kürtler başımızın tacıdır, Türkler başımızın tacıdır, Araplar, Romanlar, Türkmenler, ne kadar etnik grubumuz varsa başımızın tacıdır.

Teröre karşı amansız mücadele verdik. Türk, Kürt arasına girmeye çalışan alçak PKK terör örgütüne karşı amansız mücadelemizi sürdürüyoruz. Oynanan oyunların farkına varalım, tuzakları görelim. Terörün can evinden vurduğu annelerimizin acısının dinmesini istiyoruz. Tünelin ucunda ışık göründü. Teröre büyük darbe vurduk, artık can çekişiyorlar.

'ARTIK CAN ÇEKİŞİYORLAR'

"Tünelin ucunda ışık göründü. Teröre büyük darbe vurduk, artık can çekişiyorlar. 16 Nisan'dan sonra size söz veriyorum, Bingöl Meydanı'nda söz veriyorum, bu örgüt bitecek."

'SANDIKTAN 'EVET' ÇIKACAK, FETO DA PKK DA DEAŞ DA BİTECEK'

"Bu milletin düşmanı katiller, Kandil'deki sözde ağa babaları ne diyorlar? Burayı dikkatli dinleyin. Kandil'dekiler diyor ki 'Sandıktan evet çıkarsa, biz biteceğiz.' Biteceksiniz, korkunun ecele faydası yok, biteceksiniz. Allah'ın izniyle sandıktan 'evet' de çıkacak FETO da bitecek, PKK da bitecek, DEAŞ da bitecek."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.