Hava Durumu

Şanhinkaya son nefeste...

Okullararası Spor Müsabakaları kapsamında düzenlenen 2. Küme Genç Erkekler Basketbol Turnuvası'nda Rasim Şahinkaya Anadolu Lisesi, Sınav Anadolu Lisesi'ni uzatmalarda 82-79 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2018 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2018 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şanhinkaya son nefeste...

HABER I Özgün DOĞAN I

NEFESLERİ KESTİ

Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün öncülüğünde düzenlenen okullararası basketbol müsabakaları kapsamında oynanan maçta Şahinkaya Anadolu Lisesi, Sınav Anadolu Lisesi'ni 82-79 mağlup etti. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maç karşılıklı sayılarla başladı. Büyük çekişmeye sahne olan ilk periyotta iki takım da oldukça istekli bir görüntü ortaya koydu. İki ekip de birbirine üstünlük sağlayamadı ve ilk çeyrek 21-21 eşitlikle sona erdi. İkinci çeyrekte daha etkili olan Sarı Siyahlılar öne geçmeyi başardı ve soyunma odasına 41-37 üstünlükle girdi.

EŞİTLİK BOZULMADI

İkinci yarıda üstün oyununu sürdüren Şahinkaya, Kerem Okkay'ın etkili oyunuyla üst üste sayılar bularak farkı 6 sayıya kadar çıkardı ve son çeyreğe 51-57 önde girdi. Final periyodunda Sınav ekibi rakibinin etkili oyununa Kadir Buğra'yla karşılık verdi ve eşitliği sağlamayı başardı. Normal sürenin sonunda iki takım da birbirine üstünlük sağlayamadı ve maç 68-68 sona erdi. Nefesleri kesen maçın uzatma perşyodunda üstünlüğü ele alan Şahinkaya Anadolu Lisesi pota altından bulduğu sayılarla öne geçmeyi başardı ve maçı 82-79 kazanarak parkeden ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.