Hava Durumu

Santiago Vergini: Civelli gibi hatırlanmak isterim

Samet Aybaba'nın gözüne giren ve son haftalarda düzenli oynayan Santiago Vergini Bursa Hakimiyet'e konuştu. Deneyimli krampon Bursaspor'da bir dönem forma giyen vatandaşı Renato Civelli gibi olumlu izler bırakmak istediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Santiago Vergini: Civelli gibi hatırlanmak isterim

Bursaspor'a sürpriz bir şekilde transfer edilen ancak performansıyla kafalarda soru işareti bırakan Santiago Vergini son haftalarda Samet Aybaba'nın gözüne girdi. Önce sezon başından bu yana birlikte oynayan Aurelien Chedjou, sonrasında da takım kaptanı Ertuğrul Ersoy'u kesen Arjantinli stoper henüz istediği form grafiğini sergileyemese de düzenli olarak forma giymenin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Göztepe maçının ardından Bursa Hakimiyet'e konuşan Vergini, "Son üç haftadır oynama şansını elde ediyorum. Bu beni mutlu ediyor. Göztepe maçına galibiyet için çıkmıştık. Ama ne yazık ki olmadı." dedi.

UMARIM İZ BIRAKIRIM

Tam olarak performansını sahaya yansıtamadığından yakınan Santiago Vergini, "Açıkçası ben şu ana kadar bir şey kazandırdığımı düşünmüyorum. Çünkü biz oyuncular olarak her antrenmanda her maçta bir şeyler göstermek zorundayız." ifadelerini kullandı. Bursaspor'un eski stoperi Renato Civelli'ye benzerliği ile dikkat çeken Santiago Vergini vatandaşı gibi olmak istediğini dile getirdi. Vergini, "Renato Civelli'nin Bursaspor'da oynadığını biliyordum ancak kulüp açısından bu kadar önemli bir futbolcu olduğunu bilmiyordum. Ben de umarım onun bıraktığı gibi bir izlenim bırakırım." dedi.

UMUT NAYİR'İN AÇIKLAMALARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.