Hava Durumu

Sapık ilkokul öğretmeninin cezası belli oldu

Erzurum'da 11 öğrenciye, cinsel istismarda bulunan sapık ilkokul öğretmeni, 297 yıl hapse çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sapık ilkokul öğretmeninin cezası belli oldu
Erzurum'da ilkokulda görev yapan sınıf öğretmeni 52 yaşındaki A.K.'nın 10 kız ve 1 erkek ilkokul öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Tacizci öğretmen 297 yıl hapse çarptırıldı.

Bir önceki davada ifade veren mağdur öğrencilerden biri "Destek eğitim odasında elbiseleri çıkartarak popomu öpmüştü. Sürekli dudaklarımızdan öpüyordu. O kadar çok iğrenmeye başlamıştık ki bizi öpünce sürekli dudaklarımızı yıkıyorduk" derken, istismara maruz kalan erkek öğrenci de, "Dilini ağzıma sokarak öpüyordu ve bunu ondan fazla kez gerçekleştirdi. Bu tip davranışları tüm kızlara yapıyordu. Erkek arkadaşlarımdan ikisine de yaptığını biliyorum." demişti.

ÇOCUKLAR VE AİLELERİ DE DURUŞMA SALONUNDAYDI

Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık A.K. getirildi. Mağdur çocukların aileleri ile tarafların avukatları da duruşmada hazır bulundu.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Son sözleri sorulan sanık A.K, eski beyanlarını tekrar ederek, hakkındaki suçlamaları reddetti.Kararını açıklayan mahkeme heyeti ise sanığa "çocuğun cinsel istismarı" ve "cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından her bir mağdur için 27 yıl olmak üzere 297 yıl hapis cezası verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.