Hava Durumu

Sapık muavin olayında önemli gelişme

Metro Turizm otobüsünde, yolcu C. D.D.'nin uyuduğu sırada mastürbasyon yapan muavin Gökhan G. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Dava Gebze Asliye Ceza Mahkemesi'nde açıldı. Tutuklu bulunan G.'nin önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkması bekleniyor. G.'nin 3 yıl 6 aydan 11.5 yıla varan sürelerde hapisle yargılanması istendi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sapık muavin olayında önemli gelişme
Muğla’dan İstanbul’a seyahat eden üniversite öğrencisi C. D. D.’nin (20) otobüste uyuduğu esnada, yakınında mastürbasyon yaptığı anlaşılan Gökhan G. olayın yaşandığı 25 Mayıs’tan 2 gün sonra tutuklanmıştı.
D.’nin şikâyeti sonrası başlatılan soruşturma tamamlandı. Gebze Cumhuriyet Savcısı Serkan Noğay, iddianamesini mahkemeye sundu. 30 Mayıs tarihli iddianame Gebze 2. Asliye Ceza Mahkemesi’ne sunuldu. Mahkemenin, ilk duruşma için gün vermesi bekleniyor.

‘HAYASIZCA HAKARET’ SUÇLAMASI

İddianamede, Gökhan G. ‘Hizmet ilişkisinin sağladığı nüfuzu kötüye kullanmak suretiyle beden veya ruh bakımımdan kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye sarkıntılık’ ve ‘Hayasızca hakaret’ ile suçlanıyor.

OLAYIN OLUŞ ŞEKLİ ANLATILDI

G. hakkında dava açılması için mahkemeye sunulan deliler arasında, C. D. D.’nin uyuduğu koltuktaki sperm fotoğrafı da yer aldı. İddianamede olayın nasıl meydana geldiği de anlatıldı. Buna göre, otobüs saat 05:30 gibi feribota girdi. Saat 05:50 gibi ise feribot denizde hareket ediyordu. C.D.D., başı koridora gelecek şekilde uyuyordu. D. Üşümemek için de üzerine hırkasını atmıştı. Muavin Gökhan G. ise, D.’nin bir koltukarkasındaydı.

OTOBÜSÜN İÇİ KARANLIKTI

Gökhan G. koridor boşluğunda, kemerini çözmeden mastürbasyon yaptı. G.’nin spermleri, koltuğun kol destek kısmına başını koyan D.’nin boynuna, yüzüne ve hırkasına geldi. O esnada otobüste ışıklar yanmadığı için etraf karanlıktı. D.’nin uyanması sonrası, Gökhan G., yan koltuğa koyduğu pet şişeyi ve gazeteyi aldı. G., yanlışlıkla su döküldüğünü söyledi. Ancak, D.’nin bağırmasından sonra otobüste bulunanlar da uyandı ve ortalık bir anda karıştı.

JANDARMA'DA İNKÂR ETTİ

İddianamede göre Gökhan G., Eskihisar Jandarma Karakolu’nda alınan ifadesinde suçlamayı kabul etmedi. Ancak, daha sonra kendi rızası ile Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek, suçu kabul etti. Ancak G., D.’yi hedef almadığını söyledi. G.’den alınan kan örnekleri ile, D.’nin yanağında ve uyuduğu koltukta alınan sperm örnekleri İstanbul Polis Kriminal Laboratuvarı’na gönderildi.

11.5 YIL HAPSİ İSTENDİ

İddianamde, Gökhan G.'nin 3 yıl 6 aydan 11,5 yıla varan sürelerde hapisle yargılanması istendi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.