Hava Durumu

Sapık muavin rezaleti belediye otobüsünde de yaşandı!

Metro Turizm'e ait otobüste yaşanan mastürbasyon skandalının bir benzerinin Sarıyer'de bir belediye otobüsünde yaşandığı ortaya çıktı. Sanık 15 ay hapse mahkum oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sapık muavin rezaleti belediye otobüsünde de yaşandı!
İstanbul Sarıyer'de 15 Ocak 2016'da belediye otobüsüne binen S.Y. (30) adlı kişi, F.E.(19) isimli genç kızın yanına oturdu. F.E.'nin camdan dışarı baktığı sırada iddiaya göre cinsel organını çıkaran S.Y. mastürbasyon yapmaya başladı. Camdaki yansıma nedeniyle F.E., sanığın yaptıklarını gördü ancak korktuğu için ses çıkaramadı.

Daha sonra S.Y. otobüsten indi. F.E. de bir sonraki durakta inerek polise başvurdu.Polis, S.Y.'nin kimliğini tespit etti, savcılık "Cinsel taciz"den 9 aydan 4.5 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı.

KORKTUM SESİMİ ÇIKARAMADIM

Olayla ilgili olarak ifade veren şikayetçi F.E., otobüste boş yer varken şüphelinin kendisinin yanına oturduğunu söyleyerek, "Elinde siyah bir poşet vardı. Onu yan tarafa koydu. Ondan rahatsız olmuştum. Kafamı çevirdiğimde cinsel organını çıkarmış bir şekilde bana bakarak mastürbasyon yaptığını gördüm. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen kafamı çevirdim. Ancak otobüs camından ne yaptığı gözüküyordu. İyice kendi içime gömüldüm. Ardından durakta indi. Ben de sonraki durakta indim. Aslında bir bayan gördü ancak ona ulaşamadık. Hiçbir tepki göstermedi" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.