Hava Durumu

Sapık! Vapurda kadınlara bakarak...

İstanbul Kadıköy-Karaköy vapurunda tacize uğrayan ve bu görüntüleri kaydederek paylaşan hukukçu Zeliha Milli yaşananları Hürriyet'e anlattı. Zanlının bulunması için polis ile birlikte çalıştıklarını söyleyen Milli, 'Toplu taşımada bunu yapan kişi daha kötüsüne de cesaret edebilir. Bu olayın üzerine gideceğim, o şahsı elbet bulacağız ve gereken cezayı almasını sağlayacağız' dedi. Sapık, gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2019 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2019 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sapık! Vapurda kadınlara bakarak...

İstanbul Karaköy- Kadıköy vapurunda dün akşam iğrenç bir olay yaşandı. Sapık adam kadınlara bakarak vapurun içinde açık açık mastürbasyon yaptı. O anları cep telefonu kamerasına kaydeden kadın ise görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

GÖZALTINA ALINDI

Kadıköy - Karaköy vapurunda yaşanan iğrenç olayda yeni bir gelişme yaşandı. Hukukçu Zeliha Milli'yi vapurda taciz eden 31 yaşındaki Rıza E. Kadıköy Emniyet Müdürlüğü ve Çayırova ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Vapurdaki yaşadığı skandal anları cep telefonu ile görüntüleyen mağdur Zeliha Milli'nin teşhis için emniyete çağrıldığı öğrenilirken Rıza E.'nin daha önce de benzer bir suçtan kaydı olduğu belirtildi.

O ANLARI KAMERAYA KAYDETTİ

Kadın vapurda uğradığı tacizi şu ifadelerle sosyal medyada paylaştı: Bu şahıs Karaköy-Kadıköy vapurunda bize bakarak bu iğrenç hareketi yaptı ve sonrasında montunu gemi tuvaletinde bırakarak gemiden çıkanlara bakmamıza rağmen kaçtı. Tanıyan çıkarsa diye buraya bırakıyorum. Ceza alması için de elimizden geleni yapacağız.

SAPIK ADAMA TEPKİLER BÜYÜYOR

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte sapık adama tepkiler büyüyor. Yaşanan olaya tepki gösteren vatandaşlar, sapık adamın en yakın zamanda yakalanıp, en ağır cezayı almasını istedi.

Zeliha Milli şunları söyledi:

"Karaköy'den kalkan Kadıköy vapurunda gerçekleşti. Şahsın bacağını sallaması dikkatimi çekti. Sonrasında yaptığı hareketin farkına vardım. Kendisine fark ettirmeden, delil olsun diye videosunu çektim. Sonrasında ben 'ne yapıyorsun' diye müdahale ettim. Bu vapurdan çıkmasına izin vermeyeceğimizi söyledim. Kaçmaya başladı.

"İNSANLAR NE OLDUĞUNU ANLAYANA KADAR KAÇTI"

İnsanlardan yardım istedim. İnsanlar ne olduğunu arayana kadar kaçtı. O ara sahile yanaştık. Kaçamasın diye kaptan ile iletişime geçtim. Tek tek inenlere baktık.

"DERİ CEKETİNİ TUVALETE BIRAKMIŞ"

Ama videodaki şahıs üzerindeki deri ceketini tuvalete bırakmış. Muhtemelen bir kamuflaj yaparken gözümüzün önünden kaçtı.

"ELBET BULACAĞIZ"

Sonrasında karakola gidip ifade verdim. Videoyu sosyal medya koydum. Bir an önce bulunup cezalandırılmasını istiyorum. Polislerle birlikte çalışıyoruz. Elbet onu bulacağız. Soğukkanlı davranmamın sebebi, maalesef günlük hayatta bu gibi tacizlere artık şaşırmamamız. Şahsın kimliğinin tespit edilerek gereken cezayı alması adına elimizden geleni yapacağız.

"BU OLAYI KÜÇÜK OLAY OLARAK GÖRÜP ÜZERİNİ KAPATMAYACAĞIM, ÜZERİNE GİDECEĞİM"

Kadınlar toplu taşımada, sokakta ve hatta evi gibi birçok yerde tacize uğrayabiliyor. Bu olayı küçük olay olarak görüp üzerini kapatmayacağım, üzerine gideceğim. Çünkü toplu taşımada bu harekete cesaret eden bir insan daha kötüsünü de yapabilir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.