Hava Durumu

Sarai Sierra cinayeti film oldu ama...

Türkiye'ye geldikten sonra günlerce kayıp olarak aranan daha sonra Istanbul’da cesedi bulunan Amerikalı turist Sarai Sierra’nın hayatından esinlenerek çekilen ’Gecenin Tenhasında’ filmi, +18 sınırlaması ile 25 Haziran’da gösterime girecek. Başrol oyuncusu Maral Büyüksaraç, film için böyle bir sınırlama getirilmesine gerek olmadığını düşündüğünü söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2014 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2014 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sarai Sierra cinayeti film oldu ama...

Filmin genç ve başrol oyuncusu Maral Büyüksaraç, çektikleri’Gecenin Tenhasında’ filminin çok kaliteli olduğunu söyledi. Büyüksaraç, "Sevişme sahnesi sebebiyle filme ’+18’ sınırlaması getirildi. Buna hiç gerek yoktu. Çünkü Sarai Sierra da Türkiye’de bir gençle internette tanışmış, Türkiye’ye gelmiştir. Daha sonra gençlerin arkadaşlıkları Beyoğlu’nda bir barda cinsel yakınlaşmaya kadar ilerlemiştir" dedi.

Filmde Sarai Sierra’nın Türkiye’de yaşadıklarını anlattıklarını söyleyen Maral Büyüksaraç, "Senaryo bu bilgiler ışığında yazıldığı için, gerçeğe uymaya çalıştık. Ama ’+18’lik bir sevişme sahnesi olduğunu hiç sanmıyorum" diye konuştu.

Maral Büyüksaraç’ın İtalyan bir turisti canlandırdığı filmin gösterime girmeden yankıları devam ederken, genç ve güzel oyuncunun yıldızı da her geçen gün parıldıyor. Amerika’da yaşayan, 6 dil bilen 1996 doğumlu Maral Büyüksaraç, en büyük hayalinin iyi bir oyuncu olmak olduğunu söylerken, "Tesadüfler sonucu kendimi sinemada buldum. bundan sonra da bütün dikkatimi sanatıma vereceğim" dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.