Hava Durumu

Şarkıcı Linet annesiyle tatilde

Şarkıcı Linet, Türk Sanat Müziği sanatçısı annesi Leyla Özgecan ile birlikte Antalya'da tatil yaptı. 3 günlük tatil için kente gelen Linet, fırsat buldukça havuza girdi, spor salonunda ter attı. 

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
 Şarkıcı Linet annesiyle tatilde
Tatil için turizm kenti Antalya'nın kent içi otellerinden Hotel Su'yu seçen Linet, annesiyle birlikte dinlendi. Otelin 500 metrekare büyüklüğündeki en lüks ve pahalı '9.5 hafta' adlı odasında kalan Linet, annesi ile hasret giderdi. Balkondaki çift kişilik yatakta annesiyle zaman geçiren Linet'in moralinin yüksek olduğu göze çarptı.



Kaldıkları odanın balkonundaki yatakta bol bol siesta yaparak dinlenen Linet, arada annesinin getirdiği meyveleri yedi. Linet, annesine kendi elleriyle soyduğu meyveleri de yedirdi. Gazetecilerin fotoğraflarının çektiğini fark eden Linet, balkondan el salladı. Gülümseyerek kameralara eliyle öpücük gönderen şarkıcı, otelin lobisinde kendisiyle ilgili sorulara yanıt verdi. İşlerinin yoğunluğundan dolayı annesine çok zaman ayıramadığından yakınan Linet, şöyle dedi:
"Hayattaki en önemli varlığım ailem ve annem. Hayatımın her anında varlığını ve desteğini her daim ruhumda hissettiğim annem Leyla Özgecan'a ne yapsam az. Annemle birlikte fırsat yakalar yakalamaz tatile çıktım. Burada çok güzel vakit geçirdim. Havuza girdim, güneşlendim. Günümün çoğunluğunu odada geçirdim. Balkonumuzda annemle bol bol sohbet ettik, hasret giderdik." 



Yeni albüm çalışması içinde olduğunu anlatan Linet, "Yakın zamanda yeni sürprizlerimiz olacak. Aşk hayatımın işimin önüne geçmesini istemiyorum. Ben aşklarımı kapalı yaşayan birisiyim. Her şeyin hayırlısından yanayım. İlişkim için de hayırlısı diyorum" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.