Hava Durumu

Satranç şöleni

İMO Bursa Şubesi'nin düzenlediği etkinlikle, inşaat mühendisleri bir araya geldi. Bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirten İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, tüm meslek odalarını bu gibi etkinliklerle buluşturacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2018 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2018 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Satranç şöleni

BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANDI

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, oda -üye iletişimini artırmak, mühendislerin sosyalleşmesine katkı sağlamak için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. İnşaat mühendisleri şube hizmet binasında gerçekleşen Geleneksel Satranç Turnuvası'nda bir araya geldi. Çekişmeli mücadelelerin ardından Turnuva 1'incisi Seval Mutlu, 2'nci Suat Yokuş, 3'üncü Yiğit Can Sezgin oldu. Dereceye giren mühendislere madalyaları ve hediyeleri İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter üyesi Mustafa Er, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Aslan, Burak Alp Özbek tarafından verildi.

TÜM MESLEKLERİ BULUŞTURACAK

Turnuvada üyelere destek olmak için heyecana ortak olan İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak açıklamalarda bulundu. Bu tür etkinlikleri artırarak sürdüreceklerini belirten Albayrak, sosyalleşmenin ve iş yoğunluğundan uzaklaşmanın inşaat mühendislerine iyi geleceğini söyledi. Başkan Albayrak '' Gelen talepler üzerine satranç turnuvasını da, tıpkı İKK Futbol Turnuvası gibi tüm meslek odaları üyelerini buluşturan bir turnuva haline getireceğiz. Bu tür etkinlikler iş stresinden uzaklaşmayı sağlamak adına oldukça önemli'' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.