Hava Durumu

Sayısal Loto sonuçları açıklandı

Sayısal Loto sonuçları bu kez iki kişinin yüzünü güldürdü. Milli Piyango İdaresi, Sayısal Loto çekiliş sonucunu önce canlı yayında ardından 'http://www.millipiyango.gov.tr/' adresi üzerinden duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2018 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2018 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sayısal Loto sonuçları açıklandı

Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı. Şubat ayının üçüncü Sayısal Loto çekilişi 17 Şubat Cumartesi günü canlı yayında gerçekleşti. Biletlerine büyük ikramiye çıkıp çıkmadığını merak eden şanslı oyunu tutkunları şimdi sonuçları sorguluyor. Peki bu hafta hangi sayılar kazandırdı? İşte 17 Şubat Sayısal Loto sonuçları!

1110. hafta Sayısal Loto sonuçları belli oldu. Şans oyunun tutkunlarının her hafta yoğun talep gösterdiği Sayısal Loto'nun geçtiğimiz haftaki çekilişi sonucunda 6 bilen çıkmamıştı. Sayısal Loto'nun 10 Şubat tarihi çekilişinde 6 şanlı sayıyı bilen çıkmayınca 3 milyon 882 bin 237 lira 17 Şubat'a devretmişti. Peki bu haftanın şanslı sayıları hangileri oldu? İşte 17 Şubat Sayısal Loto çekilişinin sonuçları!

1'den 49'a kadar olan rakamlar içerisinden yapılan çekilişin 6 şanslı numarası bu hafta; 3, 5, 8, 32, 35, 36 olarak belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.