Hava Durumu

Scorpions, İzmir'i yıktı

Dünyaca ünlü rock grubu Scorpions, İzmir'de binlerce insana unutulmaz bir konser verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2012 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2012 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Scorpions, İzmir'i yıktı

'Send me An Angel', 'Still Loving You', 'Hurricane', 'Always Somewhere', ' Humanity' gibi birçok ölümsüz şarkıya imza atan, tüm dünyada 100 milyondan fazla albüm satan Scorpions'un konserini izlemek isteyen binlerce İzmirli rocksever, İzmir Arena önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Scorpions'un sahne almasıyla coşan hayranları, grubun klasikleşmiş parçalarını hep bir ağızdan söyledi. Grup üyeleri, hayranlarına konser boyunca onlarca pena ve baget dağıttı. Rockseverler, pena ve bagetleri kapmak için birbirleriyle yarıştı.

Scorpions, her yaş ve kesimden rockseverin doldurduğu İzmir Arena'daki sahne performansıyla da büyük beğeni topladı. Grup, en sevilen parçalarının ardından hayranlarına Comeblack albümünde yer alan 'Rock You Like a Hurricane', ' Wind of Change' ve 'Still Living You' şarkılarıyla veda etti.

Son olarak 2010 yılında yine bir UNILIFE organizasyonuyla Türkiye'de yaklaşık on bin hayranıyla buluşan Scorpions, Farewell başlıklı dünya turnesi sonrasında 46 yıllık müzik serüvenlerini sonlandıracaklarını açıklamıştı. Ancak grup, aynı yıl çıkan Sting in the Tail adlı albümlerinin başarısının ardından kariyerlerine devam etme kararı almıştı.

Scorpions, 19 Ekim'de de İstanbul'da konser verecek.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.