Hava Durumu

Seba'nın durumu iyi

Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba ile Seba'yı ziyarete gelirken düşerek tendonunu kopartan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve her ikisinin de Pazartesi günü taburcu edilebileceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2012 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2012 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seba'nın durumu iyi

Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran, dün akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba ile Seba'yı ziyarete gelirken düşen ve tendonunu kopartan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
Sözlerine Seba ile Şener'in sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederek başlayan Reha Baran, Süleyman Seba'nın evinde düşmesi sonrası bir takım ağrılar hissettiği için hastaneye başvurduğunu ve kendisine bir takım tetkikler uyguladıklarını kaydetti.

Baran, Seba'nın düşmeden dolayı bir sıkıntı yaşamadığını aktararak, ''Bugün tetkiklere devam ettik. Şu ana kadar yaptığımız araştırmalar sonrasında beyninde veya hayati herhangi bir organında ciddi bir olayla karşılaşmadık. Beyin fonksiyonlarında bir sorun var mı diye daha önce yapmış olduğumuz testlerle karşılaştırdık. Kendisinin bu açıdan bir sıkıntısının olmadığını gördük'' diye konuştu.

Reha Baran, onursal başkanın 2-3 gün hastanede kalacağını açıklayarak, "Süleyman Seba'nın laboratuvar testlerinde ise hafif bir enfeksiyon parametresi dediğimiz bir parametrelerde yükseklik saptadık. Onun için en az 2-3 gün antibiyotik tedavisi yapmayı uygun gördük. Şu anda genel durumu çok iyi. Bugün taburcu etmeyi düşünüyorduk ama evde tedavisinin buradan daha zor olacağını düşünerek, 2-3 gün kadar hastanemizde bazı ilaçları gözetimimiz altında vermek istediğimizden dolayı bizim misafirimiz. Çok önemli bir sağlık sorunu yok. Tedavi edilmesi gereken ufak tefek enfeksiyonlar var onların da kontrolünü tedaviden sonra yapıp inşallah sağlıklı bir şekilde evine göndereceğiz'' şeklinde konuştu.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in ise, ufak bir kaza geçirdiğini aktaran Baran, ''Düşme sonrasında daha önce ufak bir problem yaşadığını söylediği adale grubunda bir tendon yırtılması olmuş. O sırada hastaneye çok yakın olduğu için hemen acil servise alındı. Prof. Dr. Ömer Taşer muayenesini yaptı ve bir tendon yırtılması saptandı. Bugün yaklaşık 1 saat süren başarılı bir ameliyat sonrasında Sadri Şener'in de sağlığı çok iyi. Sadri Bey'i kata yeni aldık. Kendisiyle görüştüm. sağlığı çok iyi durumda. Hepinize de selam söyledi. İnşallah pazartesi günü taburcu etmeyi planlıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Sadri Şener'in yarın akşam İnönü Stadı'nda oynanacak Beşiktaş maçına gidemeyeceğini dile getiren Reha Baran, Şener'in tedavisi hakkında, şunları söyledi:
''Tedavisi çok uzun zaman almayacak. 2 gün sonra daha net bir şey söyleyebiliriz. Kısa bir fizik tedavi programı uygulanabilir. O bakımdan ortopedi uzmanlarımızın verdiği program doğrultusunda tedavisi yapılacak ama çok ciddi bir problem olmayacaktır.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.