Hava Durumu

Seda Sayan TOKİ'den ev almış ama...

Seda Sayan beş yıl önce ev alacağını söylediği Asiye ve Resul Ayrıç çiftine dair ‘sözünü tutmadı’ haberlerine açıklık getirdi. Sayan, “Evi aldım, beğenmediler” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seda Sayan TOKİ'den ev almış ama...
Seda Sayan, yaklaşık 5 yıl önce programına katılan ve burada kendilerine ev alacağına dair söz alan Asiye ve Resul Ayrıç çiftine ev almadığı iddia edilmişti.

Ayrıç, Seda Sayan’ın televizyon programında kendilerine ev sözü verdiğini, ancak sonrasında arayıp sormadığını öne sürmüş; “3 yaşında çocuğumuz oldu hala evimiz teslim edilmedi. Seda Sayan’ı Gaziantep’e davet ediyoruz” demişti.

DAHA LÜKSÜNÜ İSTEDİLER

Sayan bu iddialara cevap verdi, “Hakkımda çıkan çirkin haberlere itibar edilmemesi için bu açıklamayı yapma lüzumu hissettim. Yıllardır verdiğim sözleri tutmamdan dolayı Türk halkının verdiği güvenilirlik unvanını onurla taşıyorum. 5 yıl önce bu aileye ev sözü verdiğim doğrudur. Fakat birlikte çalıştığım o dönemki yapımcım Reyhan Tunaboylu ve asistanım Şerife şahittir ki TOKİ’den bulduğum 2+1 daireyi beğenmeyip daha lüksünü istemeleri, beni çok gücendirdi ve onlardan daha zor durumda olan insanlara yardım etmeme neden oldu. Yani herkes kalbinin ekmeğini yer” dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.