Hava Durumu

Sedat Yalçın'dan MÜSİAD'a ziyaret

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Bursa Şubesi’ni (MÜSİAD) ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2013 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2013 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sedat Yalçın'dan MÜSİAD'a ziyaret

Yalçın, “Bir çözüm süreci yaşanıyor, yeni anayasa gündemimiz var. Ayrıca bir taraftan yerel seçimlere hazırlıklar ve cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bizim de siyasi irade olarak bu gündemin doğru bir şekilde kamuoyuna aktarılması, bilgi kirliliğinin ortadan kaldırılması için çalışmalarımız var. Bunun da ötesinde şehirle ilgili çalışmalar yapıyoruz” dedi.

MÜSİAD ziyaretinde AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın’a İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Cemalettin Torun, İl Halkla İlişkiler Başkanı Ali Yılmaz, İl Ekonomi İşler Başkanı İbrahim Okur, İl Mali ve İdari İşler Başkanı Asım Amil, İl Sosyal İşler Başkanı Mustafa Gürses, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Abdullah Duman eşlik etti. MÜSİAD’ın, Türkiye’nin geleceğine de dair çok önemli gayretleri olduğunu vurgulayan Başkan Yalçın, “Bursa MÜSİAD daha bir özel. Türkiye çapında her zaman derece alan, öne çıkan bir şube. Bursa’ya da bu yakışır. Çalışmalarınızdan dolayı sizleri de tebrik ediyoruz” dedi.

Türkiye’nin önemli gündemleri olduğunu dile getiren Yalçın, “Bir çözüm süreci yaşanıyor, yeni anayasa gündemimiz var. Ayrıca bir taraftan yerel seçimlere hazırlıklar ve cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bizim de siyasi irade olarak bu gündemin doğru bir şekilde kamuoyuna aktarılması, bilgi kirliliğinin ortadan kaldırılması için çalışmalarımız var. Bunun da ötesinde şehirle ilgili de çalışmalar yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Yerel seçim sürecine girerken Bursa’nın eksikliklerini değerlendirdiklerini belirten Yalçın, ”Bursa’da son dönemde sivil toplum örgütlerinde yaşanan hareketlilik, değişim gündemini de beraberinde getiriyor. Değişim her zaman yeni heyecan, yeni duygular, yeni hedefler anlamına geliyor. Ayrıca değişimle beraber birçok konu başlığında şehirde farkındalık oluşuyor” dedi.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni ise, Bursa’nın Türkiye’nin göz bebeği olduğunu ifade etti. Çepni, “Bursa, sanayi, ticaret ve üretim üssü. Dünyanın büyük değişimlere gebe olduğu bu yüzyılda kendine hedef koyan bir Türkiye var. Bu hedeflere giden yolda mutlaka siyasi iradenin büyük önemi var” diye konuştu.
İl Başkanı Yalçın, ziyaret sonunda göreve yeni seçilen MÜSİAD Bursa Şubesi yöneticilerini tek tek tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.