Hava Durumu

Şehit babaya yürek yakan veda

Terör örgütüne yönelik Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde düzenlenen operasyonda şehit olan polis memuru Akın Bayram son yolculuğuna uğurlandı. Törende bulunan şehit polisin oğlu Tayfur, babasının tabutundan bir an bile ayrılmadı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2012 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2012 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şehit babaya yürek yakan veda
 Diyarbakır’ın Kulp ilçesi kırsalında terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda, top mermisinin kazayla patlaması sonucunda şehit düşen polis memuru Akın Bayram için Diyarbakır'da tören düzenlendi. Polis memuru Akın için Emniyet Müdürlüğü Hava Filo'da tören yapıldı. Törende, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Vali Mustafa Toprak, kurum temsilcileri, askeri erkan, şehit Bayram'ın yakınları, eşi Filiz Bayram, 7 yaşındaki oğlu Tayfur, 2 aylık bebekleri Yiğit Efe hazır bulundu.

‘BU GÜNLER NASIL GEÇER?’

Cenaze töreninde, Akın Bayram'ın eşi, oğlu Tayfur ve mesai arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Ayakta durmakta zorlanan Filiz Bayram, eşinin tabutuna sarılarak, "Vah Akınım, bu günlerim nasıl geçer. Yetimlerim. Evlatlarım" diye ağıt yaktı. Şehit polis Akın Bayram'ın oğlu Tayfur ise babasının tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı. Törenin ardından Bayram'ın cenazesi memleketi Ordu'ya gönderildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.