Hava Durumu

Şehit kardeşinin mesajları içinize işleyecek!

Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nın 4'üncü gününde şehit düşen üsteğmen Oğuz Kaan Usta'nın naaşına 2 ay sonra ulaşıldı. Şehit üsteğmen Oğuz Kaan Usta'nın kız kardeşi Tuğçe Usta'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ise herkesin içine işledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2018 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2018 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şehit kardeşinin mesajları içinize işleyecek!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), terör unsurlarına karşı Afrin'de yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'nın 4'üncü gününde şehit olan ancak cenazesi alınamayan Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta'nın (30) naaşı 2 ay sonra Ankara'ya getirildi.

AFRİN HAREKATI'NIN İKİNCİ ŞEHİDİ

23 Ocak'ta Afrin'de şehit düşen ve Zeytin Dalı Harekatı'nın 2'nci şehidi olan Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta, bugün toprağa verilecek.

AİLESİ UMUTLA BEKLEMİŞTİ

Şehit üsteğmen Oğuz Kaan Usta'nın ailesi 23 Ocak'tan bu yana umutla beklemişti. Şehidin kız kardeşi Tuğçe Usta bu süre zarfında sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunmuştu.

"EN İÇTEN GÜLÜŞLERİM SENİNLE KALDI"

Tuğçe Usta, "Neden bunlar başımıza geldi, niye benim abim diye diye bugün tam 1 ay olmuş. Bu saatlerde şehit olmuşsun. Keşke gelsen, seni bayrağına sarsak, toprağını öpsem. Ocak'ta 24 oldum seni kaybettim. Gelecekten hiçbir beklentim yok artık. En mutlu anlarım, en içten gülüşlerim seninle kaldı. Ölmekten korkar mıyım artık ucunda seninle kavuşmak varken. Kardeşim adını bile duymadığım topraklarda, kanıyla ıslanmış kamuflajıyla hainlerin elinde. Rüya olsa inanmazsın, gerçek olsa katlanamazsın ama yaşıyoruz işte" yazmıştı.

KIZ KARDEŞİNİN DUALARI KABUL OLDU

Şehit üsteğmen Oğuz Kaan Usta'nın kız kardeşi Regaib Kandili'nin kutlandığı gün de sosyal medya hesabından "Yarın tam 8 hafta olucak. Beklemekten usandım sanma, senin gelişin bize bayram günü. Şu mübarek günde çık gel, artık gel" paylaşımı yaptı. Bu paylaşımın hemen ertesi günü şehit abisinin naaşına ulaşıldığı ve Ankara'ya gönderildiği haberi geldi.

Bunun üzerine bir paylaşım daha yapan şehidin kız kardeşi, "Yarın kavuşacağız. Canım kuzumun naaşına ulaşıldı. Yarın Ahmet Hamdi Akseki caminden öğle namazına küteakiben Cebeci Askeri Şehitliğine defnedilecektir" yazdı.

SON MESAJINI PAYLAŞTI

Şehit üsteğmen Oğuz Kaan Usta'yla son konuşmasını da saklayan kız kardeşi sosyal medya hesabından da bu görüntüyü paylaşmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.