Hava Durumu

Şehit komiser IŞİD operasyonunda da yaralanmış

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde geçen 5 Kasım'da düzenlenen operasyonda yaralanan ve 22 Kasım günü şehit düşen Komiser Enis Kırımlı'nın, 26 Ekim tarihinde düzenlenen 7 teröristin ölü ele geçirildi IŞİD operasyonunda da yaralandığı ancak, tedavisinin ardından izin kullanmayıp görevine devam ettiği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şehit komiser IŞİD operasyonunda da yaralanmış
Diyarbakır'da 26 Ekim 2015 tarihinde IŞİD'in hücre evlerine yapılan ve 7 teröristin ölü olarak ele geçirildiği operasyonda, 2 polis memuru şehit olurken, Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser yardımcısı 26 yaşındaki Enis Kırımlı ise yaralandı. Tedavisinin ardından izin kullanmayıp görevine devam eden Kırımlı, daha sonra Silvan İlçesi'nde hendek kazan ve barikat kuran PKK'lılara yönelik düzenlenen operasyona gönüllü olarak katıldı. Komiser yardımcısı Kırımlı, IŞİD operasyonunda yaralandıktan 11 gün sonra ise Silvan'da düzenlenen operasyonda bir kez daha yaralandı. 5 Kasım günü PKK'lıların keskin nişancı tüfeği ile düzenlediği saldırıda göğsünden yaralanan Kırımlı, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi. 18 gün yoğum bakım ünitesinde yaşam savaşı veren Kırımlı, 22 Kasım günü ise şehit oldu.

ŞEHİT OLDUĞU İÇİN İFADESİ ALINAMADI

Diyarbakır'da 26 Ekim günü yapılan IŞİD operasyonu ile ilgili evrakları savcılığa gönderen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, IŞİD operasyonunda yaralanan Komiser Yardımcısı Enis Kırımlı'nın Silvan'da PKK/KCK terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada ikinci kez yaralandığını, 22 Kasım günü şehit düştüğünü, bu nedenle de ifadesinin alınamadığını belirtti. Şehit Komiser yardımcısı Kırımlı'nın cenazesi Ankara Kocatepe Camii'nde düzenlenen tören ardından Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilmişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.