Hava Durumu

Şehit olan 6 polisten geriye bu hikayeleri kaldı

Beyazıt, Vezneciler'de bu sabah düzenlenen terör saldırısında şehit olan 6 polisin kimlikleri belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şehit olan 6 polisten geriye bu hikayeleri kaldı
Vezneciler'de bombalı araçla gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan polislerin kimlikleri belli oldu. Şehit 6 polisin isimleri şöyle:

Ramazan Kırboğa, Emrah Pekdoğan, Kadir Cihan Karagözlü, Duha Beker, Gökhan Topçü ve aracı kullanan Yaşar Özlem. 

Şehit Ramazan Kırboğa'nun Kayseri, Duha Beker'in Yozgat, Yaşar Özlem'in Afyonkarahisar, Emrah Pekdoğan ise Kırıkkale nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Beyazıt Vezneciler'deki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınları, cenazelerin kaldırıldığı Adli Tıp Kurumu'na gitti. Acılı ailelerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

YAŞAR ÖZLEM: 1 YILLIK POLİSTİ

İstanbul'daki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Yaşar Özlem'in, Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu kaydedildi. 1 yıllık polis memuru Özlem'in, babasını çocuk yaşta trafik kazasında kaybettiği belirtildi.

\\\"\\\"
(Yaşar Özlem)

Yaşar Özlem'in, Sandıklı merkezdeki Fatih Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli şehidin annesi Kezban Koç ile İstanbul'da oturduğu kaydedildi. Şehidin babasını 1.5 yaşındayken trafik kazasında kaybettiği, annesinin de ikinci evliliğini yaptığı belirtildi.

1 yıllık polis memuru şehit Yaşar Özlem'in kısa süre önce İstanbul'da oturan bir öğretmenle evlendiği, ancak anlaşmazlık nedeniyle boşanma aşamasında oldukları da kaydedildi.

Polis olmadan önce Sandıklı Fatih Mahallesi'ndeki iki katlı evin üst katında annesiyle birlikte oturan Yaşar Özlem'in göreve başlamasının ardından annesini de alarak İstanbul'a gittiği belirtildi.

Şehit haberinin gelmesinin ardından komşular evin önünde beklemeye başladı. Şehidin cenazesinin ne zaman ve nerede toprağa verileceği kesinlik kazanmadı.

RAMAZAN KIRBOĞA: GEÇEN YIL EVLENMİŞTİ, 3 AYLIK ÇOCUĞU VARDI

Şehit olan polis memuru Ramazan Kırboğa'nın Kayseri'deki baba evine acı haber ulaştı.

Kayseri'nin merkez Kocasinan İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde oturan Makbule ve Süleyman Kırboğa çifti, 11 çocuğundan oğulları polis 35 yaşındaki Ramazan'ın şehit olduğu haberini alınca yıkıldı. Aslen Ağrılı olan Kırboğa çiftinin, yakınları ve akrabalarının haberi duyunca akın ettiği evlerinden Türkçe ve Kürtçe ağıtlar yükseldi.

Geçen yıl evlenen ve 3 aylık çocuğu bulunan şehit polis Ramazan Kırboğa, yarın Kayseri'de düzenlenecek törenin ardından Polis Şehitliği'nde toprağa verilecek.

CİHAN KARAGÖZLÜ: NÖBET TUTTUĞU YERDE ŞEHİT OLDU

Polis Cihan Karagözlü'nün mezun olduğu üniversite önünde şehit düştüğü ortaya çıktı.

Karagözlü'nün, İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü'nden mezun olduğu belirlendi. Arkadaşları tarafından çok sevilen esprili bir kişiliğe sahip olan Karagözlü'nün bir yıl önce evlendiği öğrenildi. Mezun olduğu üniversite önünde nöbet tutan Karagözlü, göreve giderken şehit düştü.

\\\"\\\"
(Cihan Karagözlü)

Şehit polislerden Yaşar Özlem'in de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde Türkoloji bölümünden mezun olduğu ve sosyal medyada nöbet tutarken paylaştığı bir fotoğrafta patlamanın yaşandığı yere 200 metre mesafede olması dikkat çekti.

Fotoğrafçılığa meraklı olan şehit polis Emrah Pekdoğan'ın ise Nişantaşı Üniversitesi'nde Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği okuduğu öğrenildi.

EMRAH PEKDOĞAN: SON GÖRÜNTÜLERİ KALDI

Şehit olan polis memuru Emrah Pekdoğan'dan geriye saz çalarken görüntüleri kaldı. Pekdoğan'ın sosyal medya hesabından "Vatan uzaklardan bakıp da benim diyenlerin değil, yar koynuna baş koymadan ŞEHİT düşenlerindir" paylaşımında bulunduğu görüldü.

\\\"\\\"
(Emrah Pekdoğan)

Kendi sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde Pekdoğan'ın, Büyük Birlik Partisi'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu için bestelenen türküyü söylediği görülüyor.

DUHA BEKER: ANNESİ ŞEHİT KIZIYDI

Şehit  polis memuru Duha Beker'in Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde yaşayan yakınlarına acı haber ulaştı.

\\\"\\\"
(Duha Beker)

Şehit Beker'in (22), Akdağmadeni ilçesi Yeni Mahalle'de oturan amcası Hayrettin Beker'e acı haber yetkililerce verildi. Beker'in oturduğu ev ve sokağa Türk bayrağı asıldı, belediye tarafından evin önüne taziye çadırı kuruldu.

Akdağmadeni Kaymakamı Göksel Yüksel ve Belediye Başkanı Suphi Daştan, şehidin amcası Beker'e taziyede bulundu.
Şehidin babası İsmail Beker'in geçen yıl vefat ettiği, anne Emine Beker'in ise şehit oğlu ile İstanbul'da yaşadığı öğrenildi.
Şehit Beker'in bir yıllık polis memuru ve bekar olduğu kaydedildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.