Hava Durumu

Şehit polis uğurlandı

Kayseri'de teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Geben, memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2012 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2012 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şehit polis uğurlandı
Kayseri'nin Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Ahmet Geben'in (38) cenazesi, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in de katıldığı törenle memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde toprağa verildi. Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından helikopterle memleketi Göksun'a götürülen şehidin naaşı, Kurtuluş Mahallesi'nde baba evine götürüldü. Cenazenin getirilişi sırasında şehidin bazı yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Burada bir süre bekletilen şehidin cenazesi, daha sonra Ulu Cami'ye götürüldü.


GÜÇLÜ OLMALIYIZ

İçişleri Bakanı Şahin, Ulu Cami önünde şehidin annesi Esme Geben'in elini öperek, Geben'e başsağlığı diledi.Bu arada, mart ayında Cudi'de şehit olan polis memuru Yavuz Selim Arslan'ın kız kardeşi Nuriye Arslan, elinde ağabeyinin fotoğrafıyla katıldığı törende bir süre Şehit Polis Memuru Ahmet Geben'in cenazesinin başında bekledi. Şehidin 13 yaşındaki kızı Kardelen Geben'i teselli eden Arslan, "Biz güçlü olmalıyız. Ağlama. Sen şehit kızısın" dedi.


GERİDE OĞLUN VAR

Şehidin 5 yaşındaki oğlu Efe'nin de babasının polis şapkasını taktığı görüldü. Şehidin eşi Ayten Geben de "Allahım bu bir rüya olmalı. Şehidim sana güle güle. Geride oğlun var" diyerek gözyaşı döktü. Daha sonra İlçe Müftüsü Süleyman Şahin'in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, ilçe mezarlığında toprağa verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.