Hava Durumu

Şehrin Işıkları sergisi Zafer Plaza'da

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Şehrin ışıkları’ fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafları sergilenmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2015 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2015 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şehrin Işıkları sergisi Zafer Plaza'da
Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’nın elektrik dağıtımını yapan UEDAŞ tarafından düzenlenen ‘şehir ve ışık’ temalı fotoğraf yarışmasında dereceye girip sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar Bursa Zafer Plaza AVM’de açılan sergide sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Ulusal çapta düzenlenen yarışmanın sonunda açılan sergi 16-22 Mart tarihleri arasında açık olacak.

Sergi hakkında bilgiler veren Uludağ Elektrik Dağıtım Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, ‘Hayatın her yerinde’ sloganıyla çıktığımız yolculukta ‘gece ve ışığı’ konu alan bir yarışma düzenlemek istediklerini söyledi. Yüce, "Yarışmamızı amatör ve profesyonel fotoğrafçıların katılımı ile gerçekleştirdik. 527 fotoğrafın değerlendirildiği yarışmada dereceye giren fotoğraf sahiplerini ödüllendirirken, en güzel kareleri de Bursalılarla buluşturmak istedik. Dereceye giren birbirinden güzel gece manzaralı ışık fotoğraflarını hizmet bölgemiz dışında Ankara’da da sergiledik. Bu yıl üçüncüsü yapılacak yarışmamızda 10 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında fotoğraf kabullerini alacağız. Hafta sonuna kadar sürecek olan sergiye sanatseverlerin göstermiş oldukları ilgi bizleri oldukça sevindirdi. Tüm Bursalıları bu güzel fotoğrafları yakından incelemeye davet ediyorum” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.