Hava Durumu

Seks oyuncağı uçakta çalışmaya başlayınca...

İsveç'in Arlanda havaalanından Hırvatistan seferini yapmaya hazırlanan İskandinav Havayolları SAS'a ait uçakta, 20 yaşındaki Amanda adlı yolcunun bavulundaki titreşimli seks oyuncağı sorun yarattı. İsveçli Amanda'nın bavulundaki seks aleti bavulda kendi kendine çalışınca, uçakta alarm verildi ve yolcular tahliye edildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2014 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2014 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seks oyuncağı uçakta çalışmaya başlayınca...

Amanda isimli yolcu, Hırvatistan'ın tatil kenti Split'e gitmek üzere uçağa bineceği sırada bavulundaki seks aleti başına iş açtı. Amanda, uçağa girmek üzere apronda son güvenlik noktasından geçmeye hazırlanırken, ismi telsizle anons edilerek güvenlik ofisine çağrıldı.

Havaalanı personeli Amanda'dan kendilerini takip etmesini isteyerek, bavulunda bir şeylerin şiddetli şekilde titreşim içinde olduğunu söyledi. Sorunun ne olduğunu hemen anlayan Amanda görevliler ile birlikte bavulunun bulunduğu bölgeye gitti. Bu arada bütün yolcular can güvenliği nedeniyle uçaktan tahliye edilerek yeniden yolcu bekleme salonuna alındı.

Güvenlik personeli Amanda'dan bavulunu açarak, titreyen cihazını çıkarmasını istedi.

Bavulunu açan genç kadın, bavulundan çalışır vaziyetteki seks oyuncağını çıkarınca, kendisini camdan izleyen yolcular kahkahalara boğuldu. Bazı yolcular da gecikmeden dolayı kızgınlıklarını dile getirdi. Görevlilerin isteği üzerine cihazının pillerini söken genç kadın, tekrar uçağa bindi ve diğer yolcularla birlikte Hırvatistan'a gitmek üzere havalanan uçaktaki yerini aldı.

Amanda basına yaptığı açıklamada, durumdan çok utanç duyduğunu ve bir daha seks aletinin pillerini sökmeyi unutmayacağını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.